Відмовлено Рома Семеген. Для ГА, ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Василь Мурович

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
9 Гру 2024
Дописи
285
Реакції
333
Бали
83
1. Ваш нікнейм: Василь Мурович
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги: неадекватні розгляди скарг та заявок даним ЗГС, через що виникають питання стосовно спроможності виконувати обовязки даним адміністратором на своїй посаді. Дана скарга: не видано покарання гравцям за п.6.1.1, при тому що гравці клану VOLKOV стріляли вже після того як була вбита робоча зміна, чим керується пан ЗГС не зрозуміло. також питання стосовно виданого мені покарання по п.6.13. Що я мав робити на думку пана ЗГС? Вийти з гри? Бігти кудись в мене не було змоги(спочатку я намагався втекти від куль) так як стріляли по мені з трьох сторін, через що клану було видане попередження. Прошу зауважити що стріляляли по мені вже тоді як я не являвся працівником інкасаторської служби. Цього пан ЗГС не бачить абсолютно. Прошу переглянути скаргу належним чином та перевірити пана ЗГС на відповітність до зайнятої посади.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):скарга
5. Дата порушення:26.03.26

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Покарання за FD в зеленій зоні, не було застосовано, оскільки РП-процес розпочався під час роботи інкасатора, де по вам було відкрито вогонь (що не порушувало правил). За PG покарання вам видане оскільки згідно опису даного правила ви не оборонялися, не втікали тощо.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі