Відмовлено Рома Семеген // оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгор Homka

Новий гравець
Реєстрування
16 Кві 2026
Дописи
1
Реакції
1
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Єгор Хомс
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги:
Працював на роботі кур'єра, в мене в'їхала людина, потім почала по мені стріляти. Я швидко в репорт написав ДМ, на це відповів Рома Семеген та спостерігав за тим, як по мені беззбройному стріляє людина. Потім він сказав, що не бачив повної ситуації і не може дати покарання.

Коли я бігав біля цієї людини, я побачив, що в нього дуже мало ХП. Я не хотів його вбивати та сподівався на рішення адміністрації, але коли адмін сказав, що нічого зробити не може, я, щоб не вмерти і не їхати з Дніпра на роботу Глово, вбив цього гравця.
Потім Семеген видає мені покарання і каже, що ви повинні були тікати. Мені було дуже цікаво, як по канонах РП мені спиною тікати від озброєного чоловіка, де був 1 будинок, за який я міг сховатися.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
тут
5. Дата порушення: 04.06.2026

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
472
Реакції
320
Бали
123
Вітаю.
Щодо покарання за DM: адміністратор прибув уже в розпал ситуації, тому не мав можливості об'єктивно побачити повну картину подій від самого початку.
Щодо PG: порушення з вашого боку полягало в тому, що ви продовжували бігати навколо озброєної особи, яка відкрила вогонь, наражаючи себе на явну небезпеку.
Порушення від адміністратора не виявлено.

Відмовлено.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі