Назар Амуренко
Служба Безпеки України | Контррозвідка [01]
- Реєстрування
- 23 Жов 2025
- Дописи
- 27
- Реакції
- 14
- Бали
- 8
1. Ваш ігровий NickName: Назар Амуренко
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів, проекту, організації? : Так точно!
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну? : Так точно!
4. Чи був у вас досвід на схожих посадах?: Так , а саме : Майор ЗСУ , Підполковник ЗСУ , Полковник ЗСУ
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Назар Муренко
6. Ваш тег в Telegram: @amurlenk
7. Ваш логін в Discord : element1k0485_28083
8. Ваш справжній вік : 14 (прошу виключення)
9. Які в вас є ідеї для фракції:
Підвищити підготовку учасників через тренування, спець операції щоб були готові на все
Збільшити спільні тренування с інакшими Фракціями такі як (ЗСУ, НПУ, ДКВС)
Проводити лекції для знання (Графіку роботи, Керівництво, Коди-Тен коди і так далі)
Покращити субординацію у О/С
Проводити різні РП с Фракціями
10. Назва підрозділу в якому бажаєте зайняти посаду майора: КР
11. Чому саме ви повинні зайняти посаду ? Вважаю, що заслуговую на посаду майора СБУ завдяки своїй відповідальності, дисциплінованості та відданості службі державі. За час професійної діяльності я здобув необхідний досвід, навички прийняття рішень у складних ситуаціях та вміння ефективно працювати в команді. Готовий брати на себе підвищену відповідальність, забезпечувати виконання поставлених завдань і сприяти зміцненню безпеки та національних інтересів України.
12. Місто в якому живете : м. Біла Церква
13. Чи отримували ви глобальні покарання (блокування)? Ні!
14. Який ранг в фракції СБУ? Старший лейтенант [7]
15. Вкажіть ваш ігровий рівень: 28
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів, проекту, організації? : Так точно!
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну? : Так точно!
4. Чи був у вас досвід на схожих посадах?: Так , а саме : Майор ЗСУ , Підполковник ЗСУ , Полковник ЗСУ
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Назар Муренко
6. Ваш тег в Telegram: @amurlenk
7. Ваш логін в Discord : element1k0485_28083
8. Ваш справжній вік : 14 (прошу виключення)
9. Які в вас є ідеї для фракції:
Підвищити підготовку учасників через тренування, спець операції щоб були готові на все
Збільшити спільні тренування с інакшими Фракціями такі як (ЗСУ, НПУ, ДКВС)
Проводити лекції для знання (Графіку роботи, Керівництво, Коди-Тен коди і так далі)
Покращити субординацію у О/С
Проводити різні РП с Фракціями
10. Назва підрозділу в якому бажаєте зайняти посаду майора: КР
11. Чому саме ви повинні зайняти посаду ? Вважаю, що заслуговую на посаду майора СБУ завдяки своїй відповідальності, дисциплінованості та відданості службі державі. За час професійної діяльності я здобув необхідний досвід, навички прийняття рішень у складних ситуаціях та вміння ефективно працювати в команді. Готовий брати на себе підвищену відповідальність, забезпечувати виконання поставлених завдань і сприяти зміцненню безпеки та національних інтересів України.
12. Місто в якому живете : м. Біла Церква
13. Чи отримували ви глобальні покарання (блокування)? Ні!
14. Який ранг в фракції СБУ? Старший лейтенант [7]
15. Вкажіть ваш ігровий рівень: 28