Розглянуто СБУ/Владос Альварез/Олег Альварез/Ілля Альварез/Рамен Альварез/Суцільне порушення статуту та правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Андрійович

Знов повернувся ???
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
82
Реакції
32
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Владос Альварез/Олег Альварез/Ілля Альварез/Рамен Альварез
2. Особистий нікнейм: Владислав Андрійович
3. Суть скарги: Доброго дня став свідком такого порушення це треш можу описати порушення всі та тайм коди просто зараз повний фрабс знизу/2.44-3.00 працівник стверджує що це було в офф топ де тут було чутно офф топ? 6.1. “MG” Metagaming – Надсилання повідомлень, що містять інформацію з реального світу, до ігрового світу (змішування чатів). Перше порушення Олега Альвареза також 2.4 Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. в всьому відео я не бачив вічливого ставлення також я казав що я можу бути адвакатом по правилу 1.2 Адвокатом також може бути будь-яка стороння особа за заявою звинуваченного далі Владос Альварез 3.21-3.25 Він затримав по причині ви будете затримані по причині ... За те що я вліз в конфлікт з співробітником СБУ таке вообще є? Якщо так чекаю таку статтю. Так а це вже 5.2 За протиправні дії (бездіяльність) працівник СБУ несе відповідальність, встановлену законодавством України. 4.33-4.11 Коли працівники поняли шо дело пахнет адуванчиками и цветочками Олег Альварез поняв що потрібно діяти а далі треш 4.11 Повів мене не взявши під руку це як??? 5.34 замутили чат Олег Альварез без отигровки 7.32 повели как-то не взявши под руки как ведут то меня? Рамен Альварез 8.40-9.03 7.9. NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. 7.16. Заборонено NonRP Drive - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, а також водіння в неправдоподібній манері. 9.05-9-13 Рамен Альварез запропонував мене взяти та привязати до дерева це 7.14. Заборонено позбавляти можливості пересування гравця, насильно утримувати для ООС образ, цькування, погроз та залякувань. Рамен Альварез порушив статут. Прогулює зміну та не по дресс коду
Понеділок – П’ятниця

Робочий день з 08:00 до 22:00
Обідня перерва з 13:00 до 14:00

9-59 7.14. Заборонено позбавляти можливості пересування гравця, насильно утримувати для ООС образ, цькування, погроз та залякувань. 11.35 Дістав тайзер і говорить що це Детектор який виявляє камери 12.20 Неадекватна поведінка 12.40 Як мені сунули кляп якщо в мене бандана? 13.00-14.00 7.7. Намірний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажу відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій. [/jail 30-60 хв.] Рамен Альварез Хабарничиство натякає на хабар 14.20 Правокація на дм 14.48-15.05 Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. 15.30 Особиста образа 15.40 Як він витягнув кляп коли на мені бандана 16.35 Неадекватне висловлювання 18.02 вдарив мене без причини без откату зробив це спеціально 18.41 дістав автомат та стрільнув в пол по ногам знов порушення статуту 19.08 знову працівник СБУ просить взятку чекніть мій рахуной по 100.000 вони хотять 19.25 знов зброя без причини порушення статуту 19.47 направили тайзер без причини 20.27 якось дістав базу без планшету це як. 20.54 видав 2 розшуку без причини не сказавши за що та не при формі видав. 21.00 героический побег от беспредельников СБУ 21.05 Чутно за спиной пакуй его н77уй и повезли в чаті видно як Олег Альварез 2 рази написав дістав тайзер це як??? В кінці застосував зброю так як була небезпека з боку СБУ маю право KompotTeam
4. Особисті докази (скриншот/відео): Порушення Копия если то буде недоступне
5. Дата порушення: 24.04.2023

Останнє редагування:
Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
265
Реакції
344
Бали
85
Адреса
Харкова
Веб-сайт
t.me
Вітаю!

Уважно передевившись докази, виношу свій вердикт: Данні особи
(Олег Альварез, Рамен Альварез) являються "Bad cop'ами". Тому вони можуть робити подобні дії. З цими доказами ви можете звернутися до суду.

Гравець
[ID: 5547] понесе покарання за правилами серверу:
NonRP Drive (водіння т/з у неможливих для нього умовах,або порушення ПДР.) - (/jail 30-60 хвилин)

Гравець
[ID: 983] понесе покарання за правилами серверу:
Ухід від РП - (/jail 120 хвилин.)
MG - (/pmute 10-30 хвилин)

Дякую за звернення!
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі