LightQueen
Bikers 01 one love ♡
- Реєстрування
- 27 Сер 2023
- Дописи
- 47
- Реакції
- 149
- Бали
- 38
1. Ваш нікнейм: Ольга Мурр
2. Нікнейм порушника: Григорій Бандаренко
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Відео 1 на роботі інкасації даний гравець Григорій накинув наручники без перевірки документів, без свого посвідчення і перешкодження роботі (тайм-код 02:00-02:32) дата 29.03.2026:
Відео 3 як видно на відкаті в мене немає розшуку, на що я дала особі свій паспорт (тайм код 0:44), на що була відповідь "У вас розшук і я буду затримана" "Видав вам розшук за штрафи, будете затримані" Прикріпляю скріншот цією датою часом 18:26, де на момент затримання в мене 27 тисяч штрафів, тобто праціник рахує, що не сплата штрафів головніше ніж розшук за вбивство (стаття 1.3), після того тайм-код 2:45-3:45, п.Бандаренко починає мені "тикати", я в його сторону не порушувала особисті кордони, і не спілкувалась на ТИ, після чого я почала спілкуватись по його манері "Ти штрафи не сплатила", коли людина при виконанні обов*язків мають бути кордони. І особа надала мені посвідчення вже після того як я була в машині
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Відео 1 Відео 2 Відео 3 Вкладення штрафів
6. Дата порушення: 29.03.2026 01.04.2026
2. Нікнейм порушника: Григорій Бандаренко
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Відео 1 на роботі інкасації даний гравець Григорій накинув наручники без перевірки документів, без свого посвідчення і перешкодження роботі (тайм-код 02:00-02:32) дата 29.03.2026:
3.6. Перевіряти документи, що засвідчують особу громадян, якщо є дані, що дають підстави підозрювати їх у скоєнні злочину.
3.1. Представитись, перед тим як попросити документи під час перевірки.
Відео 2 ті ж самі порушення , що описані зверху.6.42. Заборонено перешкоджати роботі працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо. | Деморган до 45 хвилин / Варн
Відео 3 як видно на відкаті в мене немає розшуку, на що я дала особі свій паспорт (тайм код 0:44), на що була відповідь "У вас розшук і я буду затримана" "Видав вам розшук за штрафи, будете затримані" Прикріпляю скріншот цією датою часом 18:26, де на момент затримання в мене 27 тисяч штрафів, тобто праціник рахує, що не сплата штрафів головніше ніж розшук за вбивство (стаття 1.3), після того тайм-код 2:45-3:45, п.Бандаренко починає мені "тикати", я в його сторону не порушувала особисті кордони, і не спілкувалась на ТИ, після чого я почала спілкуватись по його манері "Ти штрафи не сплатила", коли людина при виконанні обов*язків мають бути кордони. І особа надала мені посвідчення вже після того як я була в машині
3.1. Представитись, перед тим як попросити документи під час перевірки.
2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана
Ще прикріпляю фото «Кримінальний кодекс (розшук)» пункт 9.9!5.5. Затримувати гравців в/на Зелених Територіях якщо на то є вагомі причини. Такі як: продаж зброї, знаходження в орієнтуванні, тощо.
Примітка: забороняється затримувати гравців в лікарні, якщо вони тільки там з'явились, але дозволено якщо при появі гравці почали порушувати.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Відео 1 Відео 2 Відео 3 Вкладення штрафів
6. Дата порушення: 29.03.2026 01.04.2026
Вкладення
Останнє редагування: