Розглянуто СБУ Дніпра, Незнайомець #196564

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
28
Реакції
23
Бали
6
Нікнейм гравця: Незнайомець #196564
Особистий нікнейм: Джус Маккалістер #152013
Суть скарги: Добрий день. Коли я перебував на аукціоні контейнерів, я побачив, що біля контів ходить працівник СБУ (по шевронам видно що це Старший Сержант). Коли я підіййшов спитати що сталося, підбіг інший громадянин та СБУ почав його ловити. Всі ми знаємо, що згідно Статуту СБУ м.Дніпра, заборонено затримувати людей за 10 хвилин до відкриття аукціону та 10 хвилин після відкриття аукціону (Тайм-код 1:15 - 1:30). Наступне. Ще мені відомо, що СБУ не мають право виїжджати 1 на орієнтування, поки не досягнуть звання «Молодший Лейтенант» (Нагадую, він Старший Сержант). І останнє порушення. Коли ми відʼїхали подалі від порту, працівник Служби Безпеки України, скажем так «провокував громадянина на Нон Рп дії, погрожуючи ІТТ». Суть: даний працівник попросив паспорт в громадянина надати паспорт (прошу зауважити, що громадянин був у кайданках і працівник не відіграв, що він зняв одну кайданку), а вразі відмови, мовляв, що посаде його в «КПЗ» за порушення статті 1.8 . Получається у громадянина не було вибору як порушити правила сереверу, а саме «Non RP дії» (Тайм-код 2:45 - 2:52).
Докази (скріншот/відео): Тут
Дата 31.08.2024

Олександр Юрчишин

Полковник ДКВС | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,135
Реакції
1,157
Бали
253
Вітаю!
Працівник отримує догану на посаді та працівника буде відправлено на переатестацію, також з ним буде проведено бесіду.

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі