Паша Платонов
PlatonovFamQ♡
- Реєстрування
- 13 Лют 2023
- Дописи
- 119
- Реакції
- 98
- Бали
- 88
Час ви можете подивитись в аналогічній скарзі на вас ((тиць)). Ми вам нічого незробили, також в нас не було зброї в руках, топто ми вам ніякого шкоди не робили.На даному БП був захват, тому ми та інши Держ.Орг почали його відбивати, ці слова підтверджую рядом скріншотів (тик), на них з часом в кутку ми бачимо що дійсно був напад на БП, нажаль ваших доказів недостатньо щоб повністю розібратись в ситуації, але якщо я вам якось нашкодив переплутавши вас з ОПГ і прийняв вас за панадаючого, то вибачаюсь. Також додаю що на ваших доказах навідь не присутній час, тому тут нема чого розглядати.
Надав відповідь в цій скарзі. Зброї не було в руках але була в інвентарі, і як я вже казав, ви могли би її використати, і також ви повинні розуміти всі обставини ситуації, легко когось з кимось сплутати, звідки мені знати чи бандити ви чи є зброя чи немає, ви постійно скриваєте її в худі, і дістаєте тільки коли по вам починають стріляти, ДМ - Це вбивство без причини, а тут по факту причина є, якщо вас сплутали з ОПГ це просто людський фактор, там була сильна перестрілка тому не дивно що таке могло статись.Час ви можете подивитись в аналогічній скарзі на вас ((тиць)). Ми вам нічого незробили, також в нас не було зброї в руках, топто ми вам ніякого шкоди не робили.
Інвентар це не РП взагалі якщо її нема в руках то в мене її немає.Надав відповідь в цій скарзі. Зброї не було в руках але була в інвентарі, і як я вже казав, ви могли би її використати, і також ви повинні розуміти всі обставини ситуації, легко когось з кимось сплутати, звідки мені знати чи бандити ви чи є зброя чи немає, ви постійно скриваєте її в худі, і дістаєте тільки коли по вам починають стріляти, ДМ - Це вбивство без причини, а тут по факту причина є, якщо вас сплутали з ОПГ це просто людський фактор, там була сильна перестрілка тому не дивно що таке могло статись.