Розглянуто СБУ // Святослав Ярмоленко, Амірі Ярмоленко // Порушення статуту, Non RP // Для ГС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артеміо Ескобар

𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂 Moder
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
55
Реакції
100
Бали
38
  1. Нікнейм гравця: Святослав Ярмоленко [27916], Амірі Ярмоленко [114595]
  2. Особистий нікнейм: Артеміо Ескобар
  3. Суть скарги: Близько о 12:50 я зайшов у гру. Вийшов з бункера та припаркував своє авто біля бункера Харкова. О 12:59, як видно на фотографії нижче невідомі особи (на той час) накинули на мене переслідування, ще відомий як "/purs". Не зрозумівши у чому справа я увімкнув запис екрана для подальшого фіксування ситуації. На таймкоді 1:37 я вирішив перевірити периметр для пошуку даних осіб, можливо вони помилились та переплутали айді гравця. Далі, на таймкоді 2:01 я під'їхав до працівників СБУ з підозрінням, що то вони накинули на мене переслідування, та попрохав їх зняти команду "/purs". Що було далі видно на відео, на їх прохання я зупинився, але відразу скло в моєму авто розбили та випхали насильно мене з машини, як мішок з картоплею. Не упевнившись у моїй особі та перевіривши моє посвідчення мене закували у кайданки та повезли у невідомому напрямку. Потім один співучасник вилетів з гри, на що Святослав Ярмоленко не зачекав свого напарника, щоб продовжити РП ситуацію, а взяв своє особисте авто з наміром посадити мене за будь-яку ціну. Проїхавши по полях, він безсовісно закрив мене за ґрати.
  4. Докази (скріншот/відео): відео
  5. Знімок екрана 2023-09-04 130914.png
  6. Дата порушення: 04.09

☣ Женька ☣

я создатель вашей моды
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
731
Реакції
4,251
Бали
153
  1. Нікнейм гравця: Святослав Ярмоленко [27916], Амірі Ярмоленко [114595]
  2. Особистий нікнейм: Артеміо Ескобар
  3. Суть скарги: Близько о 12:50 я зайшов у гру. Вийшов з бункера та припаркував своє авто біля бункера Харкова. О 12:59, як видно на фотографії нижче невідомі особи (на той час) накинули на мене переслідування, ще відомий як "/purs". Не зрозумівши у чому справа я увімкнув запис екрана для подальшого фіксування ситуації. На таймкоді 1:37 я вирішив перевірити периметр для пошуку даних осіб, можливо вони помилились та переплутали айді гравця. Далі, на таймкоді 2:01 я під'їхав до працівників СБУ з підозрінням, що то вони накинули на мене переслідування, та попрохав їх зняти команду "/purs". Що було далі видно на відео, на їх прохання я зупинився, але відразу скло в моєму авто розбили та випхали насильно мене з машини, як мішок з картоплею. Не упевнившись у моїй особі та перевіривши моє посвідчення мене закували у кайданки та повезли у невідомому напрямку. Потім один співучасник вилетів з гри, на що Святослав Ярмоленко не зачекав свого напарника, щоб продовжити РП ситуацію, а взяв своє особисте авто з наміром посадити мене за будь-яку ціну. Проїхавши по полях, він безсовісно закрив мене за ґрати.
  4. Докази (скріншот/відео): відео
  5. Знімок екрана 2023-09-04 130914.png
  6. Дата порушення: 04.09
Вітаю, поспілкувавшись своїми співробітникам, ви були знаходилися в орієнтування, і ваша машина також, не бачу порушення статуту, бо реальному житті так СБУ працюють

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
В той момент ви були в орієнтуванні, тому працівники СБУ могли отримати інформацію про ваше місцезнаходження, та могли розпочати переслідування.
Гравець
Святослав Ярмоленко [27916] отримає покарання за NonRP Drive(jail 30хв), та з ним буде проведена бесіда.
Також, ви в реальному житті не будете просити в когось зняти якийсь purs.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі