Артеміо Ескобар
𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂 Moder
- Реєстрування
- 2 Січ 2023
- Дописи
- 55
- Реакції
- 100
- Бали
- 38
- Нікнейм гравця: Святослав Ярмоленко [27916], Амірі Ярмоленко [114595]
- Особистий нікнейм: Артеміо Ескобар
- Суть скарги: Близько о 12:50 я зайшов у гру. Вийшов з бункера та припаркував своє авто біля бункера Харкова. О 12:59, як видно на фотографії нижче невідомі особи (на той час) накинули на мене переслідування, ще відомий як "/purs". Не зрозумівши у чому справа я увімкнув запис екрана для подальшого фіксування ситуації. На таймкоді 1:37 я вирішив перевірити периметр для пошуку даних осіб, можливо вони помилились та переплутали айді гравця. Далі, на таймкоді 2:01 я під'їхав до працівників СБУ з підозрінням, що то вони накинули на мене переслідування, та попрохав їх зняти команду "/purs". Що було далі видно на відео, на їх прохання я зупинився, але відразу скло в моєму авто розбили та випхали насильно мене з машини, як мішок з картоплею. Не упевнившись у моїй особі та перевіривши моє посвідчення мене закували у кайданки та повезли у невідомому напрямку. Потім один співучасник вилетів з гри, на що Святослав Ярмоленко не зачекав свого напарника, щоб продовжити РП ситуацію, а взяв своє особисте авто з наміром посадити мене за будь-яку ціну. Проїхавши по полях, він безсовісно закрив мене за ґрати.
- Докази (скріншот/відео): відео
-
- Дата порушення: 04.09