Данило_Голобородько
Новий гравець
- Реєстрування
- 8 Тра 2023
- Дописи
- 7
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
- Нікнейм гравця: Артем Таран
- Особистий нікнейм: Данило Голобородько
- Суть скарги: Dm
- Докази (скріншот/відео)
5. 16.11.2023
а як ми провокували?)пацики ви реално клоуни !!!! сами провоцируете потом плачите откисайте в кпз
не розумію васШановний поперше був напад, на СБУ від вас 3, ви розстрілюєте о/с в спину з даху Доту на БП Харків-ВЧ, потім ви приїжджаєте незаконно потрапляєте на територію СБУ і також починаєте розстрілювати всіх в спину спілкуватися ви адекватно не вмієте тільки погрожуєте форумом без офтопу потім як вам зачитуєш ваші права ви ліваєте і це підтвердять все СБУ і НПУ, покращення робити треба з себе і дивитися на свою поведінку
не розумію вас
Не розумієш тому що я правийне розумію вас
Хотіли но не тулили просто що я кажу в діскорді не означає що ми це в грі робили,те що вас на на борі затулили що я можу з цим поробити ,кидайте на форум тіх хто тулив.Ви залазили через забор на ту постройку й тулили нас коли в нас був набор це я говорю про Дениса Акулезова
даже на відео чутно як ви хотіли тулить нас і тулили
так вибачте, я що Акулезов? ви ж жб кинули на нього все чекайте поки перевірятьДенис акулезов ливает с игры и ливнул у нас под пурсом !!!
тут да моя помилка вибачаюсь я переплутав вас з Артем ТараномТи так само говорив що я тебе вбив я хотя я тебе не вбивав я в холі стояв перевяряв людей на наборі
Як денис Акулезов прописав респавн і говоре шо то я його вбив хотя я його не вбивав. Я уже 3 години чекаю себе на форумі ( :
Я вас не розумію такого не булоДенис акулезов ливает с игры и ливнул у нас под пурсом !!!
Я вас не розумію такого не було