Схвалено СБУ.Х//Олежа Набанов//DM IN ZZ// NON RP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
944
Реакції
1,848
Бали
153
  1. Нікнейм гравця: Олежа Набанов
  2. Особистий нікнейм: Валентин Ковач
  3. Суть скарги: Їхав я собі з другом в МОЗ, після цього ці сбу починають по міні тулити,(DM ZZ). Затримують кажуть шо я по ним тулив( розкажу пізніше) везуть в НПУ.Х, даже якшо я стріляв( по їх думці) він каже шо впізнав мене по лицю, (в мене була маска) потім каже шо запомнив по телосложению( він мені не може пояснити як він мене впізнав) по рп він не міг мій нік запомнити, і в мене була маска.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Тайм Коди: 0:33-DM ZZ, 0:40- Затримання, 1:22- каже шо впізнав по лицю(нон рп, у мене була маска) 1:35- Не відіграв рп як витягував з машини, 7:55 Обізвав мене тупим(тут офтоп не працює так як він мене обізвав) даже якщо я його обізвав, він працівник сбу, має здержувати свою адекватність, 10:00- я йому кажу шо в мене була маска, він мені каже не буде пояснювати, 11:15- показую шо в мене була маска 12:15- каже шо запомнив по структурі тіла, коли я йому доказав шо я був в масці, 13:21- починає виписувати розшук, не відігравши даже відбиток пальця( і я паспорт йому даже не давав, по рп я його забув вдома).
  6. Дата порушення: 18.12.2023

Владислав Пічкур

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
987
Реакції
547
Бали
153
Вітаю Шановний Гравець!
Гравець Олежа Набанов буде покарано за DM Car+NonRP jail 60 також буде видана догана
Автор Валентин Ковач буде покарано за NonRP jail 30 та Образи pmute 60
Схвалено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі