Густав Елайджа
Новий гравець
- Реєстрування
- 22 Кві 2026
- Дописи
- 11
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
1. Ваш нікнейм: Густав Елайджа
2. Нікнейм порушника: Владислав Матвієнко
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Я собі спокійно працював на сонячних панелях тут приїхали 2 співробітника СБУ закували мене відразу в кайданки і почали говорити що я ніби знаходжусь в розшуку не перевіривши ні документи нічого перед тим як надів кайданки як він узнав що я в розшуку без даних паспорта я викликав адміна що ніби вот неадекватний співробітник закував мене нічого не перевірив так цей співробітник почав мене перебивати а потім як я сказав що це я визвав чо ти перебиваєш почав мене від нього відводити
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
тайм код з самого початку відео 0:00 ну і можете до кінця дивитись а можете до 1:30
6. Дата порушення: 28.04.206
2. Нікнейм порушника: Владислав Матвієнко
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Я собі спокійно працював на сонячних панелях тут приїхали 2 співробітника СБУ закували мене відразу в кайданки і почали говорити що я ніби знаходжусь в розшуку не перевіривши ні документи нічого перед тим як надів кайданки як він узнав що я в розшуку без даних паспорта я викликав адміна що ніби вот неадекватний співробітник закував мене нічого не перевірив так цей співробітник почав мене перебивати а потім як я сказав що це я визвав чо ти перебиваєш почав мене від нього відводити
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 28.04.206