Андрей_Чиназес
Новий гравець
- Реєстрування
- 18 Сер 2025
- Дописи
- 2
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
Саша Навроцький / Оскарження неправомірного покарання (ст. 5.10, 5.13)
Нікнейм адміністратора:
Саша Навроцький
Особистий нікнейм:
Андрей_Чиназес
Суть скарги:
Подане покарання вважаю неправомірним та таким, що не відповідає нормам правил проекту UKRAINE GTA, а саме статтям 5.10 та 5.13.
Вважаю дії адміністратора Саші Навроцького неправомірними.
Прошу:
Нікнейм адміністратора:
Саша Навроцький
Особистий нікнейм:
Андрей_Чиназес
Суть скарги:
Подане покарання вважаю неправомірним та таким, що не відповідає нормам правил проекту UKRAINE GTA, а саме статтям 5.10 та 5.13.
Аргументація:
- Відсутність умислу.
Мої дії/висловлювання не переслідували мету образити ні гравців, ні адміністрацію. Умислу на приниження честі та гідності не було. Якщо окремі фрази були витлумачені як образливі — це є суб’єктивне трактування, а не факт умисного порушення я не мав на увазі сам проект або щось пов'язане з проектом я мав на увазі не сам проект, а сервер на якому зроблений проект з його вильотами та пропаданнями текстур. - Порушення принципу пропорційності покарання.
- Згідно з правилами, ст. 5.10 передбачає мут до 120 хв. / бан 7–20 днів.
- Ст. 5.13 передбачає мут до 180 хв. / бан від 7 днів.
Накладене на мене покарання явно виходить за межі санкцій, встановлених правилами, а отже, суперечить самим нормам проекту.
- Недостатність доказів.
Відповідно до правил подачі скарг, будь-яке покарання повинне мати належну доказову базу. У моєму випадку докази умисного порушення не були надані або є недостатніми. Це робить видане покарання необґрунтованим. - Порушення принципу справедливості.
Адміністратор, застосовуючи санкції, має діяти в рамках правил і забезпечувати рівність усіх учасників проекту. У даній ситуації ці принципи були порушені.
Висновок:
Вважаю дії адміністратора Саші Навроцького неправомірними.
Прошу:
- Переглянути рішення про моє покарання;
- Скоротити його до мінімальної адекватної межі відповідно до правил, або повністю зняти.