Відмовлено Свавілля СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Револьвер Оцелот

Новий гравець
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
12
Реакції
0
Бали
1
1) Револьвер Оцелот
2) Іван Бондаренко
3) 17.07.22 02:25 приблизно.
4) Несанкціонований арешт
5) Докази є в іншій темі яку Ви закрили, де сам гравець ( Іван Бондаренко) не заперечує те що арешт був без причини ( https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/Свавілля-СБУ.1245/ )

Иван Бондаренко

Шановний гравець
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
67
Реакції
39
Бали
18
молодці, спочатку ви займаєтеся провокаціями, потім ти сідаєш до свого друга в автомобіль и починаєте переслідування. Коли вас обох наздогнали твій друг виходить з гри, хотя спочатку був таким героєм, а потім ти виходиш з транспорту і починаєш бігти. Ти був затриманий за непідкорювання співробітнику правоохороних органів, це виключно РП ПРОЦЕСС. Жалобу пиши до міської ради, куди хочеш, я лише роблю свою справу. (скаргу на твого друга я подам, вихід при рп ситуації). Я тобі не казав що АРЕСТ БЕЗ ПРИЧИНИ. Ти багато чого придумуєш в своїх мізках, зі співробітниками СБ ніхто не грається в реальному житті.

Револьвер Оцелот

Новий гравець
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
12
Реакції
0
Бали
1
молодці, спочатку ви займаєтеся провокаціями, потім ти сідаєш до свого друга в автомобіль и починаєте переслідування. Коли вас обох наздогнали твій друг виходить з гри, хотя спочатку був таким героєм, а потім ти виходиш з транспорту і починаєш бігти. Ти був затриманий за непідкорювання співробітнику правоохороних органів, це виключно РП ПРОЦЕСС. Жалобу пиши до міської ради, куди хочеш, я лише роблю свою справу. (скаргу на твого друга я подам, вихід при рп ситуації). Я тобі не казав що АРЕСТ БЕЗ ПРИЧИНИ. Ти багато чого придумуєш в своїх мізках, зі співробітниками СБ ніхто не грається в реальному житті.
Причиною арешту ти назвав те що я був на пасажирському сидіні в машині яку ви переслідували, коли я просив назвати статью за якою Ви мене заарештували я не почув адекватної причини. Робота яку ти виконуєш це саджати людей без причини а не слідкувати за порядком, наприклад зараз ти був свідком того як мене затримав без причини твій колега Богдан Саинт, який також ігнорував моє питання про причину арешту і прохання покликати когось із старших. Доречі він сказав що я знаходився на території СБУ, не оброєний не законно? Не знав що СБУ це обєкт де не можна знаходитись цивільній людині.

PS і що це за арументація, Ви займаєтесь провокаціями? Хто ми, в попередньому запиті на форум ти писав лише про мого друга, зараз же це Ви? Ти особисто бачив як я провокував тебе? Які саме провокаціїї ти бачив? Що саме я робив?

Иван Бондаренко

Шановний гравець
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
67
Реакції
39
Бали
18
Причиною арешту ти назвав те що я був на пасажирському сидіні в машині яку ви переслідували, коли я просив назвати статью за якою Ви мене заарештували я не почув адекватної причини. Робота яку ти виконуєш це саджати людей без причини а не слідкувати за порядком, наприклад зараз ти був свідком того як мене затримав без причини твій колега Богдан Саинт, який також ігнорував моє питання про причину арешту і прохання покликати когось із старших. Доречі він сказав що я знаходився на території СБУ, не оброєний не законно? Не знав що СБУ це обєкт де не можна знаходитись цивільній людині.

PS і що це за арументація, Ви займаєтесь провокаціями? Хто ми, в попередньому запиті на форум ти писав лише про мого друга, зараз же це Ви? Ти особисто бачив як я провокував тебе? Які саме провокаціїї ти бачив? Що саме я робив?
зайди на территории управления СБ - получишь пиздов от сотрудников таких, что тебе еще 15 суток дадут (в реальности). Ты не представляешь в себе никакого РП персонажа, но при этом ты сильно много рассказываешь как кому работать. Никто не виноват что у нам такой открытый маппинг для Вас. Мы даём людям заходить оплатить штрафы и всё остальное, но при том что бы они выходили через 2-3 минуты. Потому что кто то услышать может информацию важную и так далее. Еще раз зайдёшь на территорию - выдвину подозрение, обвиню и накажу.

Гріффіт Хілленбург

ᴍʏ ᴇʏᴇs ᴀʀᴇ ᴡᴀsʜᴇᴅ ᴡɪᴛʜ ʙʟᴏᴏᴅʏ ᴛᴇᴀʀs
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
75
Реакції
7
Бали
18
Доброго ранку, взяв скаргу на розгляд. Очікуйте.

Гріффіт Хілленбург

ᴍʏ ᴇʏᴇs ᴀʀᴇ ᴡᴀsʜᴇᴅ ᴡɪᴛʜ ʙʟᴏᴏᴅʏ ᴛᴇᴀʀs
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
75
Реакції
7
Бали
18
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт - відмовлено (відсутність фото/відео-доказів).
Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі