Розглянуто Серго Фараонов//Для ГА,ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
85
Реакції
18
Бали
13
1. Ваш нікнейм:Ромчик Вінчестер
2. Нікнейм адміністратора:Серго Фараонов
3. Суть скарги:1 скарг+2 скарга 2 мої скарги на гравця Кирило Сакура
1 скарга-Не хотів підтверджувати РП договір зі словами "Я підтвердив в Войс" але те що він сказав в войс взагалі не було чутно так як він спеціально сказав тихо,після я попросив підвердити в чат,він почав зливатись так як поняв що скам не удався,після того як я надав ідею кликання АДМ,він тупо злився,я вважаю це дуже странно,і на мою думку це пряма спроба обману-попитався кинути обмін без РП,а коли річ зашла про адміністрацію він сразу злився.(також адміністратор написав що недостатньо доказів що саме він володар того діскорду,треба це врахувати в 2 скарзі)
2 скарга-Написав йому в ДС з мого 2 аккаунта для продажі тих саміх подарунків,я заспавнився на спавні,побалакали що до ціни,та було якесь РП,але адміністратор порахував що
"Я тебе подарки по 350к за штуку" та після підтвердження(але в войс чат) я передав йому подарунки він тупо лівнув з гри та блокнув в дс,але адміністратор не порахував це як за НРП Обман.Також на 2 скаргу гравець відповів "РП договора не было не мои проблемы"
Також прошу врахувати що гравець певно методом "Скаму" заробив на фуру Даф за 250 подарунків.
Звідки я це дізнався?
-Покращення,не бачу смисла подавати ідею що до покращення на те чого у тебе нема
Також під моєю 1 скаргою інший гравець(Вадим Скакун)написав що той самий гравець заскамив його на 9кк
Шановний ГА/ЗГА,Прошу з розумінням віднестися до мене а також Вадима Скакуна,яких гравець заскамив на 10 подарунків та на 9кк
Та надати гравцю максимальне покарання за НРП скам,Та спробу скама

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Зверху
5. Дата порушення:21.12.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Якщо у вас до наданих доказів є якісь матеріали з гри (скріншоти спілкування, взаємодії, відео домовленостей у войс тощо) - звеніться будь ласка в діскорд semproniosero

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі