Відмовлено Серго Фараонов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Жов 2025
Дописи
15
Реакції
8
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Саша александров
2. Нікнейм адміністратора:Серго Фараонов
3. Суть скарги:
Пишу ще раз, бо мені справді дуже важко. Я вже п’ятий день у бані, і за цей час я багато думав про все, що накоїв. З кожним днем все більше розумію, наскільки неправильно я себе поводив. Мені дуже соромно за свої слова і дії. Я нікого не хотів серйозно образити чи налякати, але я це зробив, і це моя вина. Я діяв на емоціях, не думаючи головою, і тепер мені за це дуже боляче й прикро. Найгірше для мене. це те, що я залишився без клану і без друзів. Я дуже за ними сумую. Кожен день заходжу в Discord, бачу, як вони грають, спілкуються, а я просто сиджу осторонь і нічого не можу зробити. Це реально давить морально. Я дуже прошу вас, по-людськи, якщо є така можливість, хоча б трохи зменшити термін бану. Для мене це було б дуже важливо. Я реально зробив для себе висновки і більше ніколи не хочу повертатися до такої поведінки. Мені дуже шкода за все, що сталося. Я хочу повернутися, бути з друзями, грати спокійно і нормально, без конфліктів і порушень.
Будь ласка… дайте мені шанс.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://i.postimg.cc/gkhvzSLD/UKRAINE-GTA-30-12-2025-19-59-51.png
5. Дата порушення:30.12.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Наразі оскарження неможливе. Спробуйте подати на оскарження 08.01.2026.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі