Розглянуто Сергій Калісто / Бан на 6 годин за ДМ ЗЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
1. Нікнейм адміністратора: Сергій Калісто
2. Особистий нікнейм: Роберт Амстердам
3. Суть скарги: несправедливе покарання, знущання та неадекватність адміністратора
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): відео
5. Дата походження: 29.06.2023
Додаткова інформація. Сьогодні на авторинку я продавав авто, неадекват мене викидував з авто, потім трощив мені авто своїм авто, писав в чат образи, я викликав адмінів ніхто не реагував. Я запропонував провокатору вийти з ЗЗ розібратись, виясняється він викликав адміна Сергій Калісто, який був весь час поруч і чекав поки я відкрию вогонь по провокатору. І Сергій Калісто мене відкинув на 6 годин, на питання чому на 6 годин він мені відповів що так захотів. На прохання викликати старших адмінів обманув і сказав що прийдуть, а потім написав щоб я йому писав в лс. Це змова гравця з адміном, адміни яких я виклив всі сказали, що цей адмін порушив правила і не мав банити за таке на 6 годин. Це знущання і порушення моїх прав як учасника проекту і як громадянина Україна. Я замість того, щоб отримувати задоволення від гри терплю знущання і провокації зі сторони адміністрації. Сьогодні я не буду спати до ранку, а зранку звяжусь з Григорієм Густиліним, бо те в що такого типу адміни перетворили проект в голові не вкладається. Я звертався до старших адмінів які були в мережі - ігнор. Тому адресую цю скаргу на розгляд розробнику-правовласнику Григорію Густиліну. В проекті змова деяких гравців та адмінів, провокації, вибіркові покарання, мутки та заказні бани учасників. По суті керівники або все знають і не вживають заходів, або "в темі", або непридатні. А головне ці люди знищують такими діями проект. Важаю, що правовласники повинні провести власне розслідування і навести порядок з адмінами та керівниками. Я спочатку видалив гру, але всетаки маю надію що розробник не підтримує такі деструктивні дії в адмін частині проекту і вирішить ситауцію на проекті. Але хто мені компенсує мій час, і мою морально-емоційну шкоду від таких дій і чи понесуть відповідальність винні в тому що відбувається. Пане розробнику я розумію, що у вас багато роботи, але знаходьте час хоч інколи навідувавтись до ігрового процесу, а ще краще під власним звичайним ігровим акаунтом, щоб бачити гру зсередини, поспілкуйтесь зі звичайними гравцями і ви дізнаєтесь дуже багато цікавого про те в що перетворюють Ваш проект ті кому Ви по суті довірили його.

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю Шановний гравець

На розгляді!

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Адміністратор видав покарання вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі