Розглянуто Сергій Кракобес/ Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
34
Реакції
14
Бали
13
1. Нікнейм адміністратора: Сергій Кракобес
2. Особистий нікнейм: Роман Зарванський
3. Суть скарги: Я поскаржився на людину яка диемила мене з моїми друзями в порту та не адекватно висловлювалась в бік моїх друзів нащо даний адміністратор порахував мене 3 лицем та відхилив скаргу хоч в мій бік не було неадекватних висловлювань я постраждав від DM GZ та після перезаливу скарги іншим учасником конфлікту даний адміністратор покарав наш клан за слив другого клану прошу пере розглянути мою скаргу на Эрон Крутов та покарати Дану особу оскільки я не третя особа оскільки сам постраждав
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Эрон-Крутов-dm-gz.229356/
Скарга яку перезаливу другий учасник конфлікту
Дата походження 13.11.24

Monika Krutova

Крутова💕
Реєстрування
17 Сер 2023
Дописи
82
Реакції
127
Бали
38
Ти розумієш що таке скарга від 3 лиця?! Ти заливаєш на форум відео, яке знімав не ти! Вам було ясно сказано що не повна відеофіксація, тобто до цього від вас могла бути правокація, те саме дм кар, дм зз, багаюз!
Ви заливаєте на форум одне і те саме відео, в 3 скаргах, в яких вам відмовляють! Це вже рахується як злив клану! Перед тим як писати скарги, треба знати всі правила серверу та форуму..

Monika Krutova

Крутова💕
Реєстрування
17 Сер 2023
Дописи
82
Реакції
127
Бали
38
Ще додам! На відео не має ДМ ЗЗ! так як ти міг постраждати від цього?

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,015
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю.

DM GZ-на відео не помічено!
Ви не є постраждалою особою.

Скарга буде перерозглянута, так як є порушення саме з приводу :DM Car

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі