Відмовлено Сергій Новік/ by В. Садівський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
93
Реакції
21
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Новік /by В.Садівський
  2. Особистий нікнейм: Соня Сантос
  3. Суть скарги: Це просто жах,,,, Стояли біля клану нікого не трогали. Джокер Злий мене просто вдарив і сказав ОТКАТ, я подумала ну добре потім він знов мене вдарив і в мене було мало ХП він знов сказав ОТКАТ - типу не хотів. Я його 1 раз влучаю з м4 і кажу ОТКАТ і він одразу мене вбиває. Я повернулася через деякий час в бункер і продавала зброю собі далі. Стояла з лідером нашого клану на бункері Полтави. Джокер повертається і починає тулити мого Лідера. Я вирішила допомогти своєму лідеру і вбила Джокера але в цілях захисту свого ЛІдера. І за це мене відкинули на 240хв//// Не маю відео доказів, бо хотіла почати запис на Win+G але навіть не встигла нажати в мене закрилось вікно гри та повернуло на головний екран. Коли відкрила гру вже побачила як Джокер Злий стріляє мого Лідера Вова Сантос
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1696684914461.png
  5. Дата походження: 07.10.2023

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, адміністратор видав покарання вірно.
В примітках до правила DM ZZ немає пункту про захист своїх соклановців, лідера і так далі.

Правила проєкту написав(-ла):
7.22 Заборонено DeathMatch in GreenZone (DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина.
Примітка: дозволено вбивати та грабувати інкасаторів в Зелених Зонах не вбиваючи мирних гравців (дивись правила нападу на інкасаторів) чи захищати державну територію (об'єкт від нападу).

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі