Вітаю, шановний гравець!
По-перше, дуже дякуємо за те, що ви вирішили повторно розглянути звіти лідера та зробити повторну роботу ГС та ЗГС Держ. Але це точно не у Вашій компетентності.
По-друге, лідер не залишив звіт на минулому тижні через неактив, який був погоджений усно у телеграмі в особистих повідомленнях. Так, таке буває, всі ми живі люди та бувають форс-мажорні ситуації.
По-третє, по тій самій причині, що у лідера неактив, його робота на форумі була призупинена. Тому, як тільки лідер буде готовий працювати далі - він обов'язково розгляне всі необхідні питання.
Четверте, заступник лідера Павло Явний вже давно не заступник. На жаль, інформація на форумі ЗМІ не відповідає дійсності.
П'яте, якщо Ви хочете працювати у ЗМІ, подавайте Вашу анкету, я обов'язково передам інформацію слідкуючій, яка прийме Вас в організацію.
І, фінальне, шосте - не знаю для кого було б краще змінити лідера, так як роботою лідера повністю задоволені ГС та ЗГС Держ, як і інші. Ви точно не можете знати чи має бажання лідер надалі продовжувати "піднімати" фракцію.
Наразі з лідером, я особисто на зв'язку та знаю про його наміри, плани, актив та інші нагальні питання.
Розглянуто.