Розглянуто Сергій Правда || Неактив, Розпущення ЗМІ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Matveyko

Новий гравець
Реєстрування
3 Бер 2025
Дописи
1
Реакції
2
Бали
1
  1. Нікнейм лідера/заступника: Сергій Правда
  2. Особистий нікнейм: Матвійко Скілзор
  3. Суть скарги: На відео все детально розказано, без таймінгів тому що конкретних моментів немає, прошу переглянути відеоматеріал, відео вийшло довше ніж вказана норма але саме стільки часу знадобилось щоб розповісти про ситуацію.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 04.03.2025

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!

По-перше, дуже дякуємо за те, що ви вирішили повторно розглянути звіти лідера та зробити повторну роботу ГС та ЗГС Держ. Але це точно не у Вашій компетентності.

По-друге, лідер не залишив звіт на минулому тижні через неактив, який був погоджений усно у телеграмі в особистих повідомленнях. Так, таке буває, всі ми живі люди та бувають форс-мажорні ситуації.

По-третє, по тій самій причині, що у лідера неактив, його робота на форумі була призупинена. Тому, як тільки лідер буде готовий працювати далі - він обов'язково розгляне всі необхідні питання.

Четверте, заступник лідера Павло Явний вже давно не заступник. На жаль, інформація на форумі ЗМІ не відповідає дійсності.

П'яте, якщо Ви хочете працювати у ЗМІ, подавайте Вашу анкету, я обов'язково передам інформацію слідкуючій, яка прийме Вас в організацію.

І, фінальне, шосте - не знаю для кого було б краще змінити лідера, так як роботою лідера повністю задоволені ГС та ЗГС Держ, як і інші. Ви точно не можете знати чи має бажання лідер надалі продовжувати "піднімати" фракцію.
Наразі з лідером, я особисто на зв'язку та знаю про його наміри, плани, актив та інші нагальні питання.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі