- Реєстрування
- 30 Вер 2023
- Дописи
- 635
- Реакції
- 712
- Бали
- 113
- Нікнейм адміністратора: Сергій Фасоль
- Особистий нікнейм: Архип Миколайович
- Суть скарги: Покликавше адміністратора в репорт в ситуації коли мене багоюзом взяли в стяжки та дмили, адміністратор Сергій Фасоль відповів на репорт що він летить на допомогу, після того як пройшло 30 секунд мені допомогла людина та кусачками розкувала мене зі стяжок, в той час адміністратор Сергій Фасоль бездіяв та не допомагав, навіть слова не сказав. Після того, та людина яка багоюзом мене брала в стяжки, починає мене бити кулаками, в той момент в цілях самооборони я дістав зброю та вбив данну людину за причиною того що на мене був скоєний напад, після чого Сергій Фасоль посадив мене у деморган за "DM", в деморгані я покликав данного адміністратора і у нас з ним зав'язалася дискусія с приводу цієї ситуації, порозмовлявши з ним адміністратор, він почав мені казати що міг посадити мене за "PG", і вже через хвилину він сказав що все ж такие с приводу PG ситуація спірна. Порозмовляшви з данним адміністратором я зрозумів лише те, що він не розібравшись в ситуації та проігнорувавши порушення з боку іншого гравця посадив мене у деморган. По правді кажучи це трошки змахує на предвзятте відношення. Попрошу щоб вони пане ГА запросили у адміністратора докази мого порушення та видали відповідне покарання за не допомогу гравцю на репорті і за деморган без причини. В тому випадку якщо адміністратор видав покарання "вірно", я попрошу мені пояснити чому не можна використовувати зброю у випадку самооборони та для чого тоді потрібна зброя? Так як по РП людина не може стояти і чекати поки прилетить той самий адміністратор та покарає людину, якщо це так.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Посилання
- Дата походження: 29.03.24