Відмовлено Скам на авто Стих Ультрас

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Вайб

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Чер 2024
Дописи
135
Реакції
57
Бали
31
1. Нікнейм гравця: Стих Ультрас
2. Особистий нікнейм: Макс Вайб
3. Суть скарги: я приїхав на бу хотів виставити свою автівку на продаж а збоку біля себе побачив порш він мене зацікавив я підійшов до власника кажу дай руль він дав руля я прокатався сказав він мені підходить після того я кажу зможеш потримати його до вечора година десь 18:00/19:00? Він каже що ні йому срочно треба продати я кажу но у мене слотів немає він каже так давай я візьму якусь автівку від тебе собі потримаю а як звільниш слот я тобі віддам я погодився віддати йому своє авто а саме Бмв м5 е39 на фулл тюнінгу весь тюнінг в мене записано на відео окремо записував, після того я йому передав машину під фрапс і на фрапсі зазначив певний час коли я її заберу назад а саме 19:00/20:00 на що гравець відписав так, вірно, через декілька годин я пишу гравцеві у дізкорд чи зможеш мені зараз 14:54 на той момент була година чи зможеш мені зараз передати її на твінк акаунт тому що на основу я не зміг б забрати так як у мене там немає слотів і не було б на що гравець відповів ні тому що він боявся що його заблокують за те що передав не на той акаунт потім дойшло до осків почав оскати рідних поїхали з ним на страйк по його проханню ми поїхали на страйк він після кожного ложання в мою сторону виписував оски але чомусь на відео доказах він того не показав, потім він каже що дякую за машину я буду на ній кататися тіпа що дякую шо подарив я кажу ага жди жб на форум він каже чекаю потім якось він написав до Іллі Макогону чи можна на твінк акаунт передати машину Ілля написав якщо переробити фрапс то так можна ми переробили фрапс потім я зайшов на твінк він приїхав за мною а у мене на твінку було лише 300к на руках моно карти у мене не було так як 4 лвл всього я закинув гравцеві ще 400к з основи зайшов назад на твінк ми поїхали на цр вільних наметів там не було довго шукали може десь навіть до години часу в кінцевому результаті не знайшли вільного намету і я зайшов на основу передав ще одну машину но вже іншому гравцеві і купив машину для брата на др і я мав зайти назад на твінк щоб той гравець Стих Ультрас віддав машину мені назад але на твінк але я на твінк не заходив бо смислу не було всеодно наметів не було вільних і я зустрів того ж стиха ультраса на парковці епіценту і запитую у нього а чого ти не на цр ти ж мав намета шукати він каже то не мені треба та беха а тобі і ще додав він декілька слів але я від подарка не відмовився б і після того мене збиває якась машина я відлетів чучуть і Стих Ультрас та його друг відкрили по мені вогонь і я після того пишу йому на дс ( я йду заливати скаргу на форум тому що машину і 400к ти мені не вернув) він каже ок йди заливай в мене на тебе є фулл відкат я кажу побачим і заблокував його у дс! Це мало того що я дав йому свою машину потримати так він щей всюди на ній розсікає на номерах МА2008КС всі мої кенти кажуть шо за (чіпушила) на твоїй машині пролетів та і я їм розказую!!! Прошу вернути мені мій автомобіль з повною компенсацією 400к які я скинув гравцеві і видайте гравцеві доцільне покарання та повне онулювання акаунта так як гравець обманув мене на авто яке коштувало 6кк в стоковому варіанті так + до того я ше в неї вклав 30кк це одна така машина яка їздить по UGTA в сірому кольорі про тайм коди я все написав вірно не зрозумів в попередній скарзі чому ви сказали що вони не правильні нажаль виділити я не можу тому просто їх написав!
4. Клан порушника: MARLBORO
5. чи знаходитеся ви у клані якщо так то у якому: Ні
6. фото/скріншот:
7. дата подачі скарги: 10.09.25

Останнє редагування:

Василь Перегінець

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,512
Реакції
1,348
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Нараз порушень від даного гравцю не виявлено, оскільки на 2 відео - час 17:14, але у вас була домовленість, що гравець вам поверне авто о 19:00 чи 20:00.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі