Зачинено Скам продажу бізнесу заради власної вигоди, Золто Стоун

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Наталі

Боса ніжка
Реєстрування
2 Лют 2023
Дописи
59
Реакції
28
Бали
18
1. Нікнейм гравця: Золото Стоун #671010
2. Особистий нікнейм: Наталі Фостер
3. Клан порушника: UNDERGROUND
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: ПАТРОН
5. Суть скарги: Домовилась через дс з людиною купити в нього бізнес барабашово, домовлялась про певну годину. Гравець відтягував час і скаржився, що неможе продати машину тому зараз не може виїхати і продати мені бізнес. Я знайшла йому клієнта на машину (ID#4283) і домовилась про продажу. Золото Стоун настоював, щоб продати машину за 6 міліонів замість 5 і тоді він просто продасть мені бізнес на міліон дешевше (це все видно в переписці). Коли мій друг (ID#4283) купив у нього машину (на відео видно як за рулем авто вже сидить мій друг який виїхав з чекпоінта продажі і ми виїжджаємо наверх) ми разом виїхали на біржу щоб я придбала бізнес, проте дана особа просто вийшла в гри і заблокувала мене в дс.

Відео трішки підвисає, так як у мене поганий інтернет, через що я і не змогла зафрапсити все повністю. Проте на скрінах з дс і по відео видно про що ідеться мова. Також він пропонував ще один бізнес, тобто людина дурить так багатьох.

Прошу повернути мені кошти, а я верну йому його дорогоцінну машину і такі гравці заслуговують покарання за такі вчинки.
6. Особисті докази (скриншот/відео):
скріншоти нижче
відео тут

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    88.7 Кб · Перегляди: 65
  • 2.jpg
    2.jpg
    95.6 Кб · Перегляди: 65
  • 4.jpg
    4.jpg
    86.1 Кб · Перегляди: 63
  • 5.jpg
    5.jpg
    112.6 Кб · Перегляди: 68
  • 6.jpg
    6.jpg
    118.5 Кб · Перегляди: 62

Владислав Кєлліні

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Сер 2022
Дописи
4,115
Реакції
1,028
Бали
253
Вітаю!
Беру скаргу на розгляд!

Владислав Кєлліні

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Сер 2022
Дописи
4,115
Реакції
1,028
Бали
253
Докази з діскорду не приймаються, не відомо чи діскорд "Макс Стоун" є гравця Золото Стоун
Також, якщо вас обдурили на гроші, то Адміністрація їх не повертає!
На відео немає ніяких доказів, про те що ви писали в діскорді, треба було в грі на відео прописати всі умови продажу!

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі