Розглянуто Скарга за блокування акаунта без будь яких доказів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Roma Yakudza

Козак
Реєстрування
6 Кві 2024
Дописи
37
Реакції
8
Бали
11
1.Нікнейм адміністратора:Serega_Extra-CP
2.Особистий нікнейм: Ромчік Якудза #34286
3.Суть скарги:Звертаюсь до вас адміністрація , хотів би побачити будь які докази того що я продавав ігрове майно, я граю тут дуже давно і задонатив в гру чи не малу кількість грошей і ви думаєте що мені є якийсь сенс продавати те на що я донатив ? Заблокували без будь яких доказів ! А ось в мене є докази де людина писала мені 3 дні , просто мене задовбувала щоб я йому продав ігрову валюту по 10грн за 1кк, всі відкати і докази є! Все що я хотів так це його заскамитм і здати адміністраціі, але потім пожалкував його,на наступний день коли зайшов побачив що дали бан ! Тому прошу вас шановна адміністрація зв'язатися зі мной в діскорді поговорити, щоб я надав докази того що мені пропонували продати ! А не того що я пропонував ! І прошу вас показати мені докази будь якого мого порушення за що ви мені дали бан. Мій діскорд yakudza009.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5.Дата походження:16.11.2024

Вкладення

• IMG_20241116_233402.jpg
    IMG_20241116_233402.jpg
    1.3 Mб · Перегляди: 75

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Гравець надав докази, вашого прямого контакту з ним, там де чітко можна бачити, ваш номер карти, на котру скидали кошти та умови продажу, на котрі ви згодились, ваша згода.
Ви кажете що хотіли засками, також ви не звернулись до Адміністрації та не попередили про те що вам пропонують продати/купити ігрове майно, наразі порушення правил UG присутнє.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі