Розглянуто Скарга на Іценка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денчик Ельмаді

Шановний гравець
Реєстрування
18 Лип 2024
Дописи
48
Реакції
38
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Назар Іценко
  2. Особистий нікнейм: Денчик Ельмаді

3. Шановна адміністраціє, доброго дня!
    Хочу звернутися з проханням переглянути ситуацію, яка виникла внаслідок певного непорозуміння стосовно скарги щодо порушення правила RK (Revenge Kill) — повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або нанесення шкоди гравцю, який раніше вас убив (КД 15 хвилин).
    На відеозаписі видно, що мене вбили, а на іншому — я випадково знову зустрів цих самих гравців. Я злякався, почав тікати, але вони першими відкрили вогонь по мені. Це добре видно на відео. У відповідь я дістав М4 і почав стріляти в цілях
    самозахисту, а не через бажання помститися.
    Проте адміністратор розцінив мої дії як порушення RK, вважаючи, що це була помста. Але насправді це була
    реакція на безпосередню загрозу, тобто самозахист.
    Також хочу зазначити, що адміністратор сказав, ніби
    самозахист також вважається помстою, але, на мою думку, це дві різні речі. Я діяв, керуючись інстинктом самозбереження, а не прагненням до помсти, тому вважаю, що це не має трактуватись як порушення правила RK.
    У правилах або на форумі немає чітко прописаної інформації, що самозахист прирівнюється до Revenge Kill. Прошу звернути увагу на цю ситуацію та, можливо, внести уточнення до правил, щоб уникнути подібних непорозумінь у майбутньому.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Некоретно розглянута скарга
  5. Дата походження: 01.08.25

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Скаргу буде перерозглянуто, покарання буде знято, адміністратор отримає покарання.

[РОЗГЛЯНУТО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі