Відмовлено Скарга на ГС Держ та ЗГС Держ для Євгеній Макрена

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Лип 2024
Дописи
36
Реакції
47
Бали
21
Адреса
[email protected]
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Кондратюк та Юрій Оттоман
  2. Особистий нікнейм: Сергій Турчинов
  3. Суть скарги: До мене приїхали гості, а в гостей є син,з яким у нас не дуже хороші відносини,але щоб посидіти то добре. Мене закликала мама,а цей недоумок умудрився кинути в групу телеграму ЦО тряпку під назвою «ДНР».Мене осудили,я вибачився і видалив,але наш адміністратор Кондратюк вирішив,що це я спеціально кинув і мене видалив з групи,я пояснив ситуацію лідеру,він написав в групу від мене вибачення.Я поговорив з цими шановними панами,пояснив ситуацію а мені Кондратюк каже ви зняті з посади і внесені в ЧС Лідерів Замів Назавжди,я спочатку офігів,пояснив що ця гіфка у мене не зберігалась.Прошу будь ласка поговорити тільки з адмністратором Кондратюком ,бо Оттоману я пояснив,шо мене підставили,до нього притензій не маю,але ГС теж він.А ТАКОЖ ПРОШУ ЗНЯТИ З МЕНЕ ЧС,тому що я вже півроку на сервері.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 02.11.24

Олександр Кондратюк

Генерал ЗСУ | Північна Україна
Лідер
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,028
Реакції
1,727
Бали
253
Вітаю
Шановний гравець вам було пояснено що вас було знято з посади та занесено до Чорного Списку Лідерів/ Заступників за те що ви скинули у групу Цивільних Організацій у якій знаходиться як і Керівництво Серверу так і Лідери Заступники Державвних Організацій що є зовсім недопустимо для посади яку ви займаєте. Також надав докази ваших порушень стосовно правила : 7.9. Заборонено ображати / погрожувати адміністрації / гравцям поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях, тощо (під це правило підпадає все що стосується гри чи дій адміністратора). | Бан до 31 дня / Перманентний бан, були надані Заступнику Головного Адміністратора та термін блокування вам було збільшено.
Дякую за увагу!
Оічкуємо вердикту ГА / ЗГА .

Останнє редагування:

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Адміністратор надав відповідь вище, а також докази образ від вас, в оскаржені відмовлено - відбувайте термін покарання
Приємної гри на
UKRAINE GTA.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі