Богдан Кортез
Новий гравець
- Реєстрування
- 22 Сер 2025
- Дописи
- 18
- Реакції
- 1
- Бали
- 8
1. Ваш нікнейм:
Богдан Хмарка [227065]
2. Нікнейм порушника:
Даніл Головченко [165096]
3. Назва фракції: Національна поліція
4. Суть скарги:
Під час RP-ситуації працівник поліції Даніл Головченко поводився неповажно та некоректно по відношенню до мене.
На відео (тайм-код 1:30) чітко чути, як він висміює мене через те, що в мене відсутній звук. Я попереджав, що не маю можливості говорити в мікрофон, однак він продовжив зневажливе спілкування та дозволяв собі фрази на кшталт:
«Що ти мдакаєш без мікро, та ще й боже…»
Вважаю таку поведінку непрофесійною, такою, що порушує правила спілкування та RP-етики. Також звертався на «ти» у некоректній формі.
Прошу адміністрацію розібратися з даною ситуацією та надати оцінку діям працівника.
5. Доказ порушення: Відео (тайм-код 1:30)
6. Дата порушення: 12.02.2026
Богдан Хмарка [227065]
2. Нікнейм порушника:
Даніл Головченко [165096]
3. Назва фракції: Національна поліція
4. Суть скарги:
Під час RP-ситуації працівник поліції Даніл Головченко поводився неповажно та некоректно по відношенню до мене.
На відео (тайм-код 1:30) чітко чути, як він висміює мене через те, що в мене відсутній звук. Я попереджав, що не маю можливості говорити в мікрофон, однак він продовжив зневажливе спілкування та дозволяв собі фрази на кшталт:
«Що ти мдакаєш без мікро, та ще й боже…»
Вважаю таку поведінку непрофесійною, такою, що порушує правила спілкування та RP-етики. Також звертався на «ти» у некоректній формі.
Прошу адміністрацію розібратися з даною ситуацією та надати оцінку діям працівника.
5. Доказ порушення: Відео (тайм-код 1:30)
6. Дата порушення: 12.02.2026