Відмовлено Скарга на Олександр Пуля

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Вербицький

Пенсія 02 | Західна Україна
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
192
Реакції
564
Бали
138
Нікнейм адміністратора: Олександр Пуля
Особистий нікнейм: Віктор Томсон
Суть скарги: Я вважаю, що адміністратор Олександр Пуля демонструє повну некомпетентність у виконанні своїх обов’язків та діє упереджено, використовуючи своє положення у власних інтересах.

Конкретно, після зняття Василя Чиплика з посади лідера, Пуля у ту саму секунду відкрив нові заявки на цю посаду. Це виглядає як заздалегідь спланований крок, спрямований на те, щоб поставити "свою" людину на позицію, яку займав Василь. Такі дії не лише підривають довіру до адміністрації, але й створюють враження, що рішення приймаються не на основі об’єктивності, а через особисті симпатії або вигоду.

Я наполягаю, що такі дії є неприпустимими для адміністратора. Зважаючи на це, я вимагаю негайного відсторонення Олександра Пулі від виконання його обов’язків. Його дії демонструють грубе порушення принципів справедливості та прозорості, що шкодить не лише мені, але й загальній репутації адміністрації.

Прошу розглянути цю скаргу та провести перевірку дій Олександра Пулі, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
Дата походження: 30.12.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,328
Реакції
5,069
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Очікуйте розгляду подібних скарг, оскільки їхня суть є подібною.
Стосовно правил написання можете ознайомитись тут - клік

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі