Відмовлено Скарга на Паша Зеленюк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Кві 2025
Дописи
10
Реакції
8
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Паша Зеленюк
  2. Особистий нікнейм: Макс Флоренс
  3. Суть скарги: Кажу як є, гравець Хан Бандера почав мене оскати про рідних та про мене казав погані слова, я почав захищати себе (також не мовчати а відповідати на ті слова про мою родину) тоді коли в нього чат вже пройшов там де він казав дуже багато поганих слів про мою родину та про мене, ця людина заскрінила те, там де видно як я захищався про мою родину і говорив погані слова також і він закинув скаргу на форум цей скріншот там де видно хіба те що я писав (через те що чат вже пройшов) і адміністратор Паша Зеленюк заблокував мій акаунт на 15 днів через те що на скріншоті навіть не було повного текст/чату про що гравець Хан Бандера писав про мене та про мою родину і я хочу щоб заблоковували акаунти тільки тоді коли є повна відео фіксація і я чекаю розбану.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    IMG_5069.jpeg
  5. Дата походження: 04.07.2025

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Покарання, видане адміністратором є доцільним та відповідає правилам UKRAINE GTA. Незалежно від наявності провокацій чи образ з боку іншого гравця, відповідати на подібні дії порушенням правил (зокрема - образами рідних) є неприпустимо.

Якщо у вас є докази некоректної поведінки з боку гравця, включно з провокаціями або особистими образами - ви маєте повне право подати окрему скаргу у відповідному розділі форуму для її розгляду.

Наголошуємо, що адміністрація розглядає кожну ситуацію окремо, проте жодні обставини не виправдовують порушення базових правил спілкування на сервері.

[ВІДМОВЛЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі