Схвалено Скарга на Співробітників НПУ Д Даня Гончаров порушення правил Субординації; Андрій Коховський використання тайзеру без відомої на тепричинине отгр рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Лисовський

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
80
Реакції
163
Бали
48
Нікнейм гравця: Ярослав Лисовський
Особистий нікнейм:Даня Гончаров, Андрій Коховський
Суть скарги: Даня гончаров порушив правило субординації а саме дотримуватись субодинв=ації з гормадянами та співробітниками; Андрій Коховський Використання тайзеру без відомої на те причини а саме в статуті стаття 4.2 якщо не помиляюсь і не отигровка рп я зробив рп а він не підіграв типу гра по ролям і співробітник ходе без боді камери бо я спросив чи я можу предивитьсь порушення він сказав що нема боді камери
Докази (скріншот/відео):
Тайк коди: (Даня Гончаров Субординація 3:04 ) , (Андрій Коховский Нон рп не отиграл рп3:39 , Порушенн субординації 3:58 Використання тайзеру без відомої на те причини 4:10
Дата порушення:09.08.2023

Останнє редагування:

Ярослав Лисовський

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
80
Реакції
163
Бали
48
Тайк коди: (Даня Гончаров Субординація 3:04 ) , (Андрій Коховский Нон рп не отиграл рп3:39 , Порушенн субординації 3:58 Використання тайзеру без відомої на те причини 4:10

Олександp Шмідт

Всех снять- все поднять
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
218
Реакції
105
Бали
48

Вітаю,гравець Ярослав Лисовський отримає покарання за провокації та DM у вигляді деморгану

DM + Провокації гравців - /jail 90

Гравець Андрій Коховський отримає покарання у вигляді деморгану за порушення правил серверу

Non RP Дії - /jail 60

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі