Відмовлено Скарга на адиіністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло к

Новий гравець
Реєстрування
3 Вер 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
1.Нікнейм адміністратора: Лєо Галанте
2.Особистий нікнейм: Міша Кремінал(60311)
3.Мене забанили поза вчора на іншому акаунті на 10 днів (Мишок Авдіївка33544).Причина порушення правел.Я зрозумів шо так робити не потрібно і я створив новий акаунт і почав там розвиватися я вже не погано розвівся біжу з лабораторії і тут резко бан причина обхід блокування.Я навіть не знав що мене за таке забаннять.Я прошу вибачення за те що порушував правела гри.Я більше не буду їх порушувати і буду грати без образ і слідкувати за тим що я роблю.Прошу вибачення знову розбаньте будь ласка.
4.Доказ видачі покарання(скріншот/відео)
5.Дата походження 03.09.2025
IMG_20250903_133742_644.jpg

Михайло к

Новий гравець
Реєстрування
3 Вер 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Прошу вибачення.Якщо можете будь ласка дайте бан на 10 днів як на першому акаунті я більше не буду такого робити вибачте ще раз

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,839
Реакції
2,044
Бали
253
Вітаю, відбувайте термін покарання. Ваш твінк-акаунт заблокований згідно з правила -
2.6. Заборонено грати з іншого акаунту обходячи блокування на основному акаунті (обхід бану). Дане правило застосовується у дві сторони, не залежно від дати створення акаунту. | Бан х2 до отриманого покарання на іншому акаунті, без урахування відбутих днів у покаранні
Примітка: використання стороннього ПЗ, образа UKRAINE GTA (керівництва / адміністрації / рідних)

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі