Відмовлено Скарга на дії співробітника поліції та адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Гру 2024
Дописи
9
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Данііл Бандос
2. Нікнейм порушника: Данило Іванович, Денис Червоний
3. Назва організації порушника: НПУ, Адміністратор
4. Суть скарги:
Описую ситуацію, яка зі мною сталася.

Я вийшов із квартири та вирішив взяти автомобіль. Виїхав і зупинився біля під’їзду. Біля будинку є парковка з розміткою — намальовані лінії. Я зупинив автомобіль поперек ліній, але це була саме зупинка, а не паркування. Одразу після цього я загнав автомобіль назад на метку та передумав їхати на легковому авто — вирішив узяти фуру і повозити вантажі.

У цей момент під’їхав співробітник поліції та заявив, що у мене нібито неправильне паркування, після чого без привітання, без представлення та без показу посвідчення одразу почав вимагати документи. При цьому мого автомобіля на той момент уже не було — він стояв на метці. Виникає питання: яке тут РП, якщо об’єкт порушення вже відсутній?

Окремо хочу звернути увагу, що співробітник поліції їздив по дворах житлового будинку без очевидної причини. Побачивши мене, він почав проявляти підвищену увагу. Я зайшов у квартиру, після чого вийшов — співробітник поліції стояв на торці мого будинку. Я не вступав у конфлікт, спокійно сів у фуру, взяв замовлення, поїхав на базу за причепом, після цього — на склад для завантаження.

На складі я взяв навантажувач і почав процес завантаження. Поліцейський, як стало зрозуміло, їхав за мною та стежив. Коли я під’їхав до фури для розвантаження товару, він підбіг і в наказовій, грубій формі почав вимагати, щоб я «встав». Я пояснив, що зараз відбувається завантаження, і попросив зачекати, після чого ми могли б поспілкуватися. На це він почав кричати про «вимоги співробітника поліції» та примусово зняв мене з навантажувача.

У результаті через його дії у мене зірвалося замовлення, за яке я планував заробити ігрові кошти. Власник бізнесу очікував товар, але я не зміг його доставити, відповідно — гравці не змогли скористатися цим товаром.

Після цього на мене одягли кайданки, і лише після цього співробітник поліції показав посвідчення. Мені не дали можливості викликати та скористатися послугами адвоката, не було надано жодних доказів мого порушення, жодної відеофіксації. Якщо вважається, що я щось порушив — це має бути доведено. До цього моменту я спілкувався з поліцейським спокійно, без образ.

Мене посадили в авто співробітника поліції. Так, у стані емоцій я сказав зайві слова — прошу поставити себе на моє місце. Після цього співробітник поліції сам викликав адміністратора, у результаті чого мені було видано мут на 1 годину. Через це я не мав можливості нічого пояснити або захистити свою позицію. Паралельно співробітник поліції почав обшук та в результаті посадив мене приблизно на 45 хвилин.

Прошу адміністрацію звернути увагу на цю ситуацію та зобов’язати співробітника поліції і адміністратора надати повну відеофіксацію мого нібито порушення. Покарання без доказів виглядає як знущання. Якщо відео існує — прошу переглянути його повністю, з урахуванням усіх деталей та поведінки обох сторін.

Через ці дії я:

витратив час на поїздку за причепом;

приїхав на завантаження;

не заробив гроші за замовлення;

був змушений залишити свій особистий тягач (не компанії) без нагляду.

Я вимагаю:

Офіційних вибачень у грі від співробітника поліції та адміністратора.

Компенсацію від співробітника поліції за зірване замовлення у розмірі 100 000 ігрової валюти, а також повернення або скасування штрафу.
Якщо штраф неможливо скасувати — нехай співробітник поліції компенсує його зі своїх особистих коштів. Я не збираюся оплачувати цей штраф.

Провести профілактичну бесіду зі співробітником поліції та адміністратором за результатами перегляду відео.

Також хочу додати: я проживаю приблизно за годину їзди від Покровська. У нашому регіоні часто вимикають світло. Маючи можливість зайти в гру та провести час із задоволенням, я змушений сидіти у в’язниці без зрозумілих підстав. Про яке РП може йти мова при такому ставленні та повній відсутності людяності?

Фрапса у мене немає, оскільки мій ноутбук сильно лагає під час запису екрана. Проте у мене є скріншоти, де видно, за що і ким мене було посаджено, а також скрін муту на 1 годину від адміністратора.

Прошу розглянути цю ситуацію об’єктивно.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Скріншот/ фото
6. Дата порушення: 25.01.26

Вкладення

• IMG_20260125_122121574_MFNR.jpg
    IMG_20260125_122121574_MFNR.jpg
    1.6 Mб · Перегляди: 58
  • IMG_20260125_122125802_MFNR.jpg
    IMG_20260125_122125802_MFNR.jpg
    956.4 Кб · Перегляди: 57

Лєо Галанте

💔
Активний гравець
Реєстрування
16 Тра 2024
Дописи
830
Реакції
1,697
Бали
153
Вітаю
Перед написанням скарги ознайомтесь з правилами її подання :

Не підлягають розгляду:

- Якщо відсутні докази порушення з боку гравця / адміністрації;

- Якщо містить обговорення відповіді адміністратора. Якщо ви не згодні з його рішеннями можете подати скаргу на його ім'я;

Додатково - раджу не зловживати використанням ШІ при поданні скарг :

подавайте чіткі скріншоти та відеодокази,вказуючи дату і сервер, на якому відбулось порушення

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі