Відмовлено Скарга на зам лідера зсу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Давид Шульга

Новий гравець
Реєстрування
28 Сер 2024
Дописи
11
Реакції
0
Бали
6
• Нікнейм лідера/заступника:
• Назар Коноба
• Особистий нікнейм: Давид Шульга
• Суть скарги:
• Хотів би висловити свої зауваження щодо ситуації, що трапилася під час моєї зміни під керівництвом підполковника. Я виконував усі обов’язки належним чином. Коли Назар Коноба оголосив код-5, я негайно відреагував та прибув на місце. Однак він висловив претензії до мене через те, що я не повідомив у міжфракційну рацію про те, що гвинтокрил у повітрі. При цьому, до цього моменту Назар не був онлайн.

Також він змусив мене стати у стрій, хоча в той час там знаходився ще один підполковник – Ігнат.

Перед тим як мені було винесено другу догану, я звернувся до пана полковника з проханням дозволити особисту розмову, на що він спочатку дав дозвіл. Проте, як тільки я попросив відійти для особистої бесіди, він одразу оголосив про другу догану.

Таким чином, я отримав кілька доган без вагомих підстав, серед яких три догани, на мій погляд, є абсолютно безпідставними.

Ще Назар Коноба нарахував мені 20 доган, хоча я їх не порушував.
• Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Давід Шульга отримує покарання у вигляді догани статуту 2.2, 2.3, 2.7, 2.9, 2.10, 2.11, 3.4, 3.5, 3.6, 4.1, 4.3, 4.6, 4.8, 4.9, 5.2, 5.4, 5.7, 5.8, 5.9, 5.11, 5.15, 5.18, 5.19, 5.25 [3/3] + Занесення в Загальний Чорний список на 90 Днів!
👇скрін👇
Тиць
• Дата походження:12:11:2024

Ігнат Пілігріні

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Вер 2024
Дописи
32
Реакції
53
Бали
63
Ось виправлений варіант тексту з правильними знаками:
Ти хочеш сказати, що матюки при мені, Конобі, Залізняку і ще якомусь майору не гнув?
Це: А - халатне ставлення до своєї посади; Б - погане ставлення до старших за званням, не кажучи про нижчих;
В - не вимикання рацію коли тебе просив : я (10, така сама як і Шульга у минулому) потім Коноба,Залізняк, а потім догану видали.
Ще питав потім ''за що ж мені догану видали?''
І за порушення, вказані на фото-доказі у Коноби, будуть, можливо, не всі докази, але більшість з них.
(Можливо, це так чи інакше допоможе у розгляді даної скарги)

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,284
Реакції
4,099
Бали
253
Запрошу докази у заступника,та надам відповідь протягом 24 годин.

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,284
Реакції
4,099
Бали
253
Вітаю.

Переглянувши докази заступника,з вашим звільненням цілком згоден.
Ви неодноразово порушували статут,та правила держ.орг тому зібравши ці порушення разом полковник вирішив вас звільнити.
Порушень не виявлено.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі