Відмовлено Скарга/ Alexandr VolkКерівник

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ринат Ахметов

Активний
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
65
Реакції
128
Бали
36
1. Нікнейм адміністратора: Олександр Волк
2. Особистий нікнейм: Николай Наумов (1126)
3. Суть скарги:Знаєте я новий але цей хід мені зрозумілий з квартирами які ви нібито зробили схему щоб люди не заробляли на благо того щоб всі квартири дісталися Кензо і Хамзо ну і кілька рандомних щоб бунту не було. Новачку в цьому проекті ще на старті урізають майбутнє і у новачка відпадає бажання продовжувати грати, тому що хочеться справедливості а не договірних, чому я так думаю?Інформація була чомусь злетіли бізнеси вперше коли у мене було допустимо добре, а людину не будемо говорити імен а скажемо просто топ-1 донатер з бізами не вийшло) По квартирах теж у принципі все зрозуміле + - така ж ситуація сталася але скидання не було так як квартири дісталися кому потрібно було а це клани кензо і хамзо) тому що я проїхався всіма новими квартирами і вони практично всі у них у володінні) Так, я розумію грають давно і з ними співпрацюють с ким треба а ті в потрібний час зливають інфу яка ще не вийшла у дискорд) І повір це не ниття,Тому новачкові тут не затриматися, бо тут є корупція і немає такого поняття як справедливість! У мене все я сподіваюся ви щось зробите з цим.З повагою Николай Наумов.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):-
5. Дата походження:03.06.2023

Рейн Архангел

Жив, пока живёт память обо мне ♛
Реєстрування
28 Жов 2022
Дописи
377
Реакції
110
Бали
43
Вік
24
На розгляді
Передано керівництву

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі