Розглянуто Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мерик Хард

Поважний гравець
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
289
Реакції
205
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора:Владка Гребцова
  2. Особистий нікнейм: Юрка Мосісса
  3. Суть скарги:Шановний ГА або ЗГА! виникла така проблема що мене даний адміністратор посадив просто так а написала вона Юрка Мосісса був ув*язниний на 30 хв причина:Анімація з метою приниженя людини а мене за це вже садили за це і даний адміністратор посадив мене опять бо 2 людини подала одинакову скаргу що мене відкинули на 30 хв https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Стяжки-в-зз-ан-пригнічення-гідності.190645/ ось дана скарга і Гравець #89802 отримує покарання у вигляді - /jail 30 Використання анімації з метою приниження гідності людини вот моє айді що мене тоді відкинув адміністратор Артем Косик можете мене по логам чекнути мої порушеня що мене ідкинули 2 раз і вот дана скарга за яку мене посадили на 30 хв опять і дивітся ту що я кинув 1 скаргу що мене перший раз посадили в ДЕморган людина подала її в 00:21 учора а ця що 2 скарга була подана Учора в 00:41 і там пишеГравець Юрка Моссіса#89802
    Отримує покарання у вигляді:
    Використання анімації з метою приниження гідності людини - /jail 30 я буду очікувати компенсацію від даного адміністратора! дякую за увагу
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1721678948311.png
  5. Дата походження:22.07.2024

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,015
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!
Переглянувши скарги,у гравців(котрі подали на вас скарги у різні теми) незбіжність у часовому поясі,приносимо вибачення за розгляд,вам буде надано компенсацію!
З адміністраторами буде проведено бесіду щодо уважності видачі покарань.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі