Відмовлено Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Веселий

Лідер клану Paradise
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
117
Реакції
51
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Андрій Веселий
  3. Суть скарги: У мене був нікнейм Андрій Веселий, але сьогодні за 99 карбованців я змінив його на Мамука Дадешкеліані. Нік успішно змінився, але мені адмін Остап Сліпець, сказав, що не можна ставити такий нік та змінив мені його на Андрій Веселий. Але виходить, що я марно витратив 99 карбованців.
    Я прошу виплатити мені компенсацію у вигляді 99 карбованців, бо карбованці я заплатив, а нічого не змінилось.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1734350540405.png
    1734350191643.png

5. Дата походження: 16.12.2024

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Ваш нікнейм порушував правила
Виберіть собі РП нікнейм і зверніться в репорт, вам поміняють безплатно

3.1.
Нікнейм ігрового персонажа має бути написаний кирилицею у форматі "Ім'я Прізвище". Ім'я та прізвище пишуться із великої літери. Решта літер - малі.
3.2. Адміністрація залишає за собою право змінювати неповні імена, регістр літер у нікнеймах без попередження гравців.
3.3. Якщо нікнейм гравця не відповідає правилам, гравець має право запросити в адміністрації безкоштовну зміну нікнейма на відповідний встановлений правилам. Якщо неправильний нік змінений через донат-послугу, таке право анулюється і адміністрація має право запросити у гравця зміну нікнейма на відповідний правилам через донат.
3.4. Заборонено використання нікнеймів за наступними критеріями, є виключення. | Примусова зміна нікнейму / Вічний деморган до самостійної зміни нікнейму за допомогою донат-послуги.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі