Розглянуто Спавн авто//повернення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юра Задверняк

⚖️🕵️| 01 |
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
800
Бали
138
Вітаю шановні гравці та розробники проекту Ukraine GTA!

Хотілось би підняти одну важливу тему у грі. Сьогодні вийшло чудове оновлення 2.0 Бета, але у ньому є свої недоробки//недоліки.
Одне з недоліків це саме спав власного автомобіля. А саме раніше ми могли задовільно біля себе будь де заспавнити авто та поїхати. Наразі ми можемо зробити це лише на парковці!
Звісно, гру потрібно робити більш наближеною до реалій. Але давайте не забувати це гра.

Та коли такі як я гравці з державних організацій виїжджають на патруль, та у напарника стається виліт з гри. А це десь далеко від нашого управління, добратись до нього назад майже не можливо самому.
Є чудова функція "Виклик таксі" але там не завжди є працівники. Та ті хто доїдуть за 3-5 тисяч метрів до нас!
Та і самі парковки не заходяться на кожному шляху!

Тому на мою думку, буде чудово якщо повернуть можливість спавнити авто біля себе!

Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.

Дмитро Зовва

† Адміністратор | 01 | †
Реєстрування
17 Тра 2023
Дописи
210
Реакції
80
Бали
33
Не думаю що це якось додало більше РП в наше життя, все таки наоборот, дуже складно і напряжно, я коли перший раз зайшов в гру і узнав про те що було таке нововведення в мене на декілька хвилин повністю відбилося бажання продовжувати грати на цьому проекті!

Максим Кравців ꑭ

Адміністратор | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
20 Лис 2022
Дописи
697
Реакції
1,535
Бали
153
За! Я як начальник головного управління розвідки повністю згідний, так як мої бійці адекватно провести розвідку не у змозі, тому що їм потрібно з вч добиратися на ближчу парковку у місті , яке досить далеко від вч. Якщо ви не у змозі це виправити , то хочаб добавте для військовослужбовців на вч парковку, щоб не бігати далеко , й щоб на цій парковці з'являлося виключно ОТЗ евакуйоване бійцями ,а не простими громадянами.

uzishka

100
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
34
Реакції
123
Бали
36

Хотілось би підняти одну важливу тему у грі. Сьогодні вийшло чудове оновлення 2.0 Бета, але у ньому є свої недоробки//недоліки.
Одне з недоліків це саме спав власного автомобіля. А саме раніше ми могли задовільно біля себе будь де заспавнити авто та поїхати. Наразі ми можемо зробити це лише на парковці!
Звісно, гру потрібно робити більш наближеною до реалій. Але давайте не забувати це гра.

Та коли такі як я гравці з державних організацій виїжджають на патруль, та у напарника стається виліт з гри. А це десь далеко від нашого управління, добратись до нього назад майже не можливо самому.
Є чудова функція "Виклик таксі" але там не завжди є працівники. Та ті хто доїдуть за 3-5 тисяч метрів до нас!

Тому на мою думку, буде чудово якщо повернуть можливість спавнити авто біля себе!
Узишка поддерживает!!!

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420

Добрий вечір, шановний гравець! Ми розглянули вашу пропозицію та змушені відхилити. Ця система введена щоб підняти діяльність таксі та прибрати NonRP систему. Ми вже доопрацьовуємо цю систему, додаємо більше паркувань навіть на базах організацій.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі