Розглянуто Спец.Адмін/Прошу розглянути ситуацію керівництву проекту. Більшість доказів в мою сторону оскільки Владислав Коломієць їх сам надав. Зверніть увагу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
87
Реакції
73
Бали
31
1. Нікнейм адміністратора: Спец адміін. Прошу розглянути ситуацію керівництву проекту, та звʼязатися зі мною для вирішення питань та пояснення своїх дій.

2. Особистий нікнейм: Дмитро Джокер

3. Суть скарги: Не згоден зрішенням Спец адміна

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Снимок.PNG

5. Дата походження: 04.01.2024

Шановне керівництво ukraine gta прошу Вас переоглянуть мою справу та повернути мені кошти 9 153 000 грн .Оскільки в мене достатньо доказів є:

1. Знімок екрану де гравець підтвердження де гравець обіцяє повернути корти мені

wmplayer 2024-01-01 12-40-02-86.png

2 . Знімок екрану де Владислав Коломієць надав свій діскорд на форумі, і просить щоби я з ним зв’язався:
3223.PNG

3 . Переписування з Владиславом по діскорду (який він надав мені) теж знімок екрану. Він засвідчує, шо дійсно я помилково він відмовляється іти на контакт:
1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

3. Вся інформація мого бюджету:
- Як ви бачите, що в мене баланс не змінився, ви можете переглянути всю історію платежів тут.

- Скільки я скинув грошей Владиславу Коломієць який засвідчує суму яку я скинув, що я дійсно це робив:
gta_sa 2024-01-03 18-30-46-41.png

- Відео фіксація історії платижів мого бюджету тут.

- Які кошти Владислав повернув мені теж знімок екрану:
gta_sa 2024-01-03 18-40-27-81.png

4. Відео фіксація з діскорду голосового повідомлення. Де Владислав Комієць підтверджує, що я дійсно переводив кошти та сказав конкретні суми які зазначені були. Та на додаток почав мене ображати неадекватними словами: тут

5. Рішення ГА було повернуто кошти теж знімок екрану
1.PNG

6. Де Владислав Коломієць вже надає інший діскорд Адміністрації на просить з ним зв’язати . Він замітає сліди свого обману теж знімок екрану:

рпоро.PNG

7. Переогляд скарги яку подавав Владислав Коломієць подав рішення теж знімок адміністрації

1704385192713.png

Після апеляції скарги яку подав Влад Коломієць в мене їх було забрано 9 153 000 грн

Шановна адміністрація я гадаю вже у вас достатньо доказів щоби повернути мої кошти 9 153 000 грн. Ви зрозумійте мене я постійно грай 7 місяців граю на проекті Ukraine gta по правилах серверу на проекті я ті кошти 9 153 000 грн. місяць це було дуже важко їх заробити оскільки в мене немає жодного бізнесу.

Хочу зауважити Владислава Коломієць 8 рівню ті кошти не можливо заробити.

Прошу Вас повернути мені їх якщо є справедливість на проекті Ukraine GTA, і хочу зауважити, що більшість доказів в мою сторону оскільки Владислав Коломієць їх сам надав. Просто на це треба звернути увагу в мене все.

Вкладення

• 1.PNG
    1.PNG
    80 Кб · Перегляди: 72
  • 1.PNG
    1.PNG
    80 Кб · Перегляди: 67
  • ггне6.PNG
    ггне6.PNG
    94.3 Кб · Перегляди: 83
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі