Схвалено Станіслав Чиназес // Невірно видано покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мосс

Козак
Реєстрування
31 Тра 2023
Дописи
17
Реакції
5
Бали
3
1. Нікнейм адміністратора: Станіслав Чиназес
2. Особистий нікнейм: Гаррі Мосс
3. Суть скарги: Стояли з друзями біля СТО і бачим що до нас бідбігає чувак і починає ДМ-ити мені машину оправдовуючи це що у нас як він сказав "війна кланів". Ми вилізли з машини і почали битись на кулаках. Після цього під'їхав ще один чувак з того ж самого клану і почав стріляти по нам, ми убили їх обох і уїхали, після чого мене банять на 30 хвилин в деморган з причиною "DM". Мені не важко відсидіти 30 хвилин, просто цікаво навіщо так робити?
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
1686225072229.png
5. Дата походження: 08-06-2023

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Запросив докази у адміністратора

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Адміністратор не надав доказів, тому отримає покарання.

Схвалено

Станіслав Кiзяка

Новий гравець
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
44
Реакції
2
Бали
11
1. Нікнейм адміністратора: Станіслав Чиназес
2. Особистий нікнейм: Гаррі Мосс
3. Суть скарги: Стояли з друзями біля СТО і бачим що до нас бідбігає чувак і починає ДМ-ити мені машину оправдовуючи це що у нас як він сказав "війна кланів". Ми вилізли з машини і почали битись на кулаках. Після цього під'їхав ще один чувак з того ж самого клану і почав стріляти по нам, ми убили їх обох і уїхали, після чого мене банять на 30 хвилин в деморган з причиною "DM". Мені не важко відсидіти 30 хвилин, просто цікаво навіщо так робити?
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):Переглянути вкладення 773075. Дата походження: 08-06-2023
Вітаю, вибачаюсь що так вийшло і покарання понесли ви, мені прийшов репорт (від того гравця який вас почав бити) допоможіть, я прилетів і все що я побачив, це як ви добивали того гравця. Погоджуюсь, що я вас посадив за DM не розібравшись повністю в даній ситуації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі