На розгляді Суто для Олега Галицького // Подвійні стандарти серверу

NWD

Новий гравець
Реєстрування
2 Лип 2026
Дописи
3
Реакції
2
Бали
5
Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький (Куратор Адміністрації)
Ваш ігровий нікнейм: Вінстон Сальватор
Суть скарги:
Шановний Керівнику проекту Олег Галицький! Звертаюся до вас як до останньої надії через халатне ставлення адміністрації нашого сервера до правил проекту та пряме ігнорування NonRP Шахрайства.
01.07.2026 гравець Хантер Арбітражнік [49321] нахабно скамнув мене на 10кк ігрової валюти. Ми домовилися про купівлю «VIP Gold Battle Pass» (за 2.2к карбованців). Умови було чітко обговорено та зафіксовано в чаті (тайм-код 2:52,) . Я переказав 50% передоплати (6:27), після чого гравець сказав у голосовий чат гри «без лоха і жизнь плоха» (6:44), не виконав умови угоди та просто вийшов з гри (офнувся від зобов'язань).
Я написав першу скаргу на форум . Проте ГС Неоф Кирило Хмельницький відмовив її з банальною відпискою «ми не несемо відповідальності». Після цього я написав скаргу на адміна, але Куратор Адміністрації Ілля Репецький закрив її вердиктом «Скарга розглянута вірно. Відмовлено».
У той самий час, згідно із загальними правилами Ukraine GTA, на 04 серві за абсолютно аналогічний скамом на БП адміністратор Адам Квенті видає шахраю бан на 6000 днів за пунктом 11.8 «RP/NonRP шахрайство» .
Виходить ситуація подвійних стандартів: на одному сервері нашого проекту правила діють, і NonRP шахраїв жорстко карають, а на нашому сервері Куратор Адміністрації Ілля Репецький фактично покриває скамерів та легалізує обман гравців на мільйони.
Прошу Вас, Олегу, особисто втрутитися в цю ситуацію, переглянути рішення Іллі Репецького, видати гравцю Хантер Арбітражнік [49321] справедливе покарання у вигляді блокування акаунту згідно з п. 11.8 правил проекту та, за можливості, повернути мої 10 000 000 ігрової валюти.
Докази (скріншоти/відео): ютуб відео
Моя перша скарга на гравця: Тут
Скріншот відмови куратора Іллі Репецького: тут
Докази аналогічного вердикту та бану на 6000 днів з 04 сервера: аналогічна скарга на 04
Дата порушення: 01.07.2026

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,011
Реакції
1,854
Бали
253
Вітаю
Напишіть в приватні повідомлення Телеграм @spec_uagta

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі