Оскаржено Тайлер Маетто\\оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Taйлер Маетто

Новий гравець
Реєстрування
22 Тра 2025
Дописи
1
Реакції
2
Бали
6
Нікнейм адміністратора:-
Особистий нікнейм:Тайлер Маетто
Суть скарги:вітаю шановна адміністрація Ukraine GTA я Тайлер моє справжнє ім'я Денис хотів подати оскарження на мій бан який мені видали я довго думав і прийняв міри що я хочу бути як всі гравці 04 серверу і грати разом зі всіма, знаю що в той день я натворив дуже поганого бо наскільки від мене відвернулися мої як онлайн друзі так і справжні і я почав грати з чітами я тільки зара почав розуміти що чіти або стороннє ПЗ це дуже погано і воно веде нікуди, я б хотів вибачитися перед всім адмін складом та перед проектом я хочу далі грати та отримувати кайф від гри, я дуже прошу мене розбанити, я готовий понести покарання яке воно небуло від анулювання акаунту до зменншення терміну блокування, я буду дуже вдячний якщо ви підете мені на уступки та також залишаю свій дс щоб ви мене перевірили або надіслали мені інформацію!
з повагою Т.Маетто)
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):не робить єbаний імгур вибачте за лексеку

дата походження:22.05.2025

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Основний обліковий запис було видалено та не підлягає відновленню, проте, ми надаємо вам шанс для гри на новому аккаунті.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі