Розглянуто Танджиро Камадо, Богдан Сагайдачний, Рома Зубарев / репорт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2024
Дописи
3
Реакції
5
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Танджиро Камадо, Богдан Сагайдачний, Рома Зубарев
  2. Особистий нікнейм: Олександр Піхальонок
  3. Суть скарги:
а суть наступна - я написав дуже просте запитання у репорт, мені шаблонно відповіли, що зараз допоможуть, і...... і все.
зазвичай адміни спостерігають за мною і у войс щось розповідаюсь, але на цей раз жоден з трьох цього не зробив. відповідь на своє питання я так і не отримав.

це скарга навіть не на цих адміністраторів, а на куратора підтримки та головного адміністратора, які набрали фарміл, які лише фармлять відповіді, а не допомагають зовсім. це далеко не вперше: ви можете відкрити логи мого акаунту і подивитись по репорту що там було.

була історія, коли я задав питання, а мені прийшло три різні відповіді, причому лише одна правильна.

я не прошу карати адміністрацію, я прошу керівництво провести сбори адмінів, зокрема ігрових помічників і донести до них, що вони зобов'язані не фармити відповіді, а гравцям допомагати. якби це було один раз - я б мовчав, а так це відбувається завжди. понаберуть по оголошенню, а гравці страдають.
  1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): натисни
  2. Дата походження: 17 липня

Оліка Вейсс

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
559
Реакції
418
Бали
68
Вітаю.
Переглянувши по логам дії адміністраторів, то окрім того , що Вам відповіли ще й зайшли до вас в слідкування.
Але так, як Ви пересувалися в авто то Вам не було чути. На майбутнє коли звертаєтеся по допомогу у репорт не продовжуйте їхати, а зупиніть транспорт.
Все ж дякую за ваше зауваження, обов'язково проговоримо дану ситуацію.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі