Гриценко Артем
Міцний
- Реєстрування
- 23 Бер 2025
- Дописи
- 53
- Реакції
- 30
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: Танюшка Роуз
- Особистий нікнейм: Павло Міцний [95430]
- Суть скарги: Відхилена заявка на отримання базу данних НПУ тут. Коротко - я не згоден з таким рішенням, та хочу його оскаржити.
Головна причина це те, що на сит-ції флешка була куплена не в поліцейського, а в цивільного, хоча це не так. Сама ситуація відбувалась 20.05.25 (ось як доказ невеличка нарізочка з ситуації), ось трудова книжка бед копа, а також схвалена його РП біографія на BadCop. Тобто з трудової ми бачимо, що під час ситуації він таки знаходився у НПУ, але навіть не це головне, головне те, що адміністратором було повністью проігнорована РП відігровка на 4:15 . Питання чому? За брехню в РП відігровки треба банити та відкатувати ситуацію, а ми не збрехали. Сама та відігровка вже показує і є незаперечним доказом, що Вася Флуррі - корумпований поліцейський. Я написав щодо цього їй у діскорд , але вона відповідає, що "потрібно, що б був по формі". Тут в мене одразу 2 заперечення: 1 - це і є нрп якесь, ну ніколи підполковник поліції не поїде брати хабаря по формі, тим паче на службовій машині, але знявши погони.. Ccюр повний!, нрп і крінж; якщо так і відіграти, то ДБР займе не більше 10хв знайти усі докази проти такого бедкопа та засадити його на довго. 2 - що значить "потрібно" і де це вказано? У розділі за базу данних НПУ є примітка, цитую:Це примітка, і по своєї суті скоріш порада (фігова порада), а не чітке правило, що коп має бути по формі, а ми ж у свою чергу максимально подбали про анонімнмість копа. На відео Юрій не скриває обличчя, це так і задуманно, він - мафіозі, він спить на грошах і не боїться поліції, відкупу і т.д. + таким чином ми створюємо гру для детективів. Сбу чи дбр можуть почати розслідування (якщо в них буде десь звісно іс факт, что була витечка інформації) і ми не проти прийняти участь у ньому як підозрюванні. Ну і ще від себе хочу додати, що ми дійсно заплатили Василю 550к грн. Прошу ще раз розглянути заявку на базу даних НПУ та нагадати адміністратору, що РП відігровки ігнорувати не треба. З повагою, Павло."Якщо на відео ви та працівник НПУ недостатньо відповідально віднесетесь до приховання своєї особистості, то вас можуть притянути до кримінальної відповідальності згідно діючих законів серверу.Як приклад: НПУ відігрує, що у нього закрите лице та немає шевронів. А Кланівець відігрує те, що на ньому маска / балаклава!"
P.S Татьяна навела як приклад відео з Пінк Мафії (не хочу нікого образити), але приклад досить не влучний, бо ситуація відбувається на блокпості при державному кордоні, де згідно до РП атмосфери усюди знаходяться камери та Прикордонна Служба України, тобто локація відверто погана, для проведення корумповоного двіжа, але адміністратора це не смутило, роблю висновок, що за РП вона не сильно шарить.. (я вже не кажу за /do Двері закриті. /me потянула ручку на себе /do Двері відкриті.)... - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *тут* та *тут*
- Дата походження: 25.05.2025
Останнє редагування модератором: