Ренат Альбертович
Козак
- Реєстрування
- 29 Лис 2023
- Дописи
- 27
- Реакції
- 14
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: Танюшка Роуз
- Особистий нікнейм: Добрий Громадянин
- Суть скарги:
Хоть це буде подача від 3 лиця , як ви скажете , але передивившись даний откат на даній скарзі , можу пожалуватись на некомпетентність даної адміністрації , через те що переглядає неповні докази , тоість повністю всьої ситуації з чого це почалось невидно , тому адміністратор повинна була запросити повний фрапс з таймкодами , а не обрізано по 5 секунд відео! Бо змахуя як Блат!
Гравець #70847 отримує покарання у вигляді
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 15 хвилин
6.26. "Ухід в ЗЗ від RP" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону під час RP ситуації. | Деморган 60 хвилин, при наступному порушенні Варн
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15 хвилин
На мою думку тут ще повинно бути стрільба із зеленої зони , повернення на місце смерті , та і зовсім гравця нечути на даному откаті , про що він говорить та можливо там провокації були і того гравці так себе ведуть , також я замітив що даний гравець хотів обманути адміністрацію тим що виключивши функцію аксесуарів написав в скарзі дане правило : 4.16. Проведення викрадення без маски. | Деморган 30 хвилин
На вашому місці я провів би співбесіду з адміністратором на данні моменти , що да як краще зробити , також видати всім справедливі покарання , а не те що комусь дали а комусь ні! Розберіться а то це бред уже)
Дякую за Увагу❤️
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
- Дата походження: 28.01.25