Відмовлено Танюшка Роуз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Лис 2023
Дописи
27
Реакції
14
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Танюшка Роуз
  2. Особистий нікнейм: Добрий Громадянин
  3. Суть скарги:
    Хоть це буде подача від 3 лиця , як ви скажете , але передивившись даний откат на даній скарзі , можу пожалуватись на некомпетентність даної адміністрації , через те що переглядає неповні докази , тоість повністю всьої ситуації з чого це почалось невидно , тому адміністратор повинна була запросити повний фрапс з таймкодами , а не обрізано по 5 секунд відео! Бо змахуя як Блат!

Гравець #70847 отримує покарання у вигляді
    6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 15 хвилин
    6.26. "Ухід в ЗЗ від RP" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону під час RP ситуації. | Деморган 60 хвилин, при наступному порушенні Варн
    6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15 хвилин

На мою думку тут ще повинно бути стрільба із зеленої зони , повернення на місце смерті , та і зовсім гравця нечути на даному откаті , про що він говорить та можливо там провокації були і того гравці так себе ведуть , також я замітив що даний гравець хотів обманути адміністрацію тим що виключивши функцію аксесуарів написав в скарзі дане правило : 4.16. Проведення викрадення без маски. | Деморган 30 хвилин
    На вашому місці я провів би співбесіду з адміністратором на данні моменти , що да як краще зробити , також видати всім справедливі покарання , а не те що комусь дали а комусь ні! Розберіться а то це бред уже)
    Дякую за Увагу❤️

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 28.01.25

Юра Дмитришин

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,356
Реакції
828
Бали
213
Вітаю, по-перше скарга як ви й зазначили є від 3-ого лиця.
По-друге щодо цієї ситуації можна сказати те що відео є +- повним так як на відео видно саму суть та факт порушення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі