Розглянуто Тейлор Джус

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

tyomkA

Отаман
Реєстрування
31 Жов 2024
Дописи
66
Реакції
26
Бали
21
1. 46878
2. Денис Травка
3. Суть скарги;Гравець порушив такі правила як 2.41. NonRP , нон рп тайзер, стрільба в місті, також самостійне патрулювання( хлопці які його вбили не мої знайомі)
4. Докази:
5.29.01.2025 ps.Буданов я не хочу твоїх співробітників закидувати на форум, просто проведи їм лекцію я ж по адекватному прошу

Микола Хімік

Південна Україна 05
Реєстрування
11 Лют 2024
Дописи
446
Реакції
262
Бали
123
Вітаю!

Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець #46878 отримає покарання 50 хвилин деморгану за порушення правил серверу, а саме:

2.41. NonRP стрільба із-за керма - заборонено використовувати зброю під час керування ТЗ за кермом. Не вважається порушенням, якщо транспорт набрав високої швидкості та продовжує рух "накатом" (далі їде по інерції). |

6.19. "NonRP" тайзер та кайданки - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху.

Також працівнику НПУ буде видана догана.

Гравець#33481 Отримає покарання 30 хвилин муту за порушення правил серверу, а саме :

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо.

Гравець #44445 отримає покарання 60 хвилин деморгану за порушення правил серверу, а саме :

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини.

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі