Відмовлено Тимофій Ланько / не правомірне покарання збоку ГС держ (для ГА/ЗГА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Кві 2023
Дописи
5
Реакції
5
Бали
6
Форма подачі скарги:
  1. Нікнейм адміністратора: Тимофій Ланько
  2. Особистий нікнейм: Денис Черних
  3. Суть скарги: Видано покарання не згідно Регламенту покарань,я був звільнений з Організації ДКВС за розпорядженям ГС держ за те що з моєї сторони було скоєно порушення правил Серверу тобто DM in GZ прицьому я був по формі,але покараня повинно було бути не більш як 120хвилин в деморгані прошу провести бесіду з даним адміністратором та повенрнути мене до організації з -1 рангом та у вигляді покараня за порушеня правил серверу видати /jail 120 DM in GZ
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): (Відео свого порушення надам при зустрічі,Бо не маю можливості завантажити)
  5. Дата походження: 24.04.2025

Дарина Бабусь

Генерал НПУ | 03
Лідер
Реєстрування
11 Лис 2022
Дописи
573
Реакції
455
Бали
123
Впродовж останнього часу Денис неодноразово порушував трудову дисципліну, що негативно впливало на загальну атмосферу в колективі. Зокрема, він завдав шкоди зеленій зоні, що підтверджується свідченнями очевидців та фотофіксацією. Також мали місце численні випадки використання ненормативної лексики в робочому середовищі, у тому числі при спілкуванні з колегами.

Крім цього, Денис систематично проявляв неповагу до молодших співробітників, принижуючи їх, називаючи образливими словами, а також дозволяв собі висловлювання, що можна розцінити як психологічний тиск. Такі дії є неприйнятними в колективі, де повинні панувати повага та взаєморозуміння.

З огляду на вищевикладене, а також з урахуванням втрати довіри з боку керівництва та колег, було прийнято рішення про припинення трудових відносин з Денисом Чернихом.

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,996
Реакції
1,842
Бали
253
Вітаю

Лідер попросив надати дозвіл на звільнення за Втратою довіри через те що ви розпалювали конфлікт у колективі та Лідер не мав бажання працювати з вами надалі.
У вашому прохані відмовлено.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі