Роман Братський
Новий гравець
- Реєстрування
- 14 Січ 2024
- Дописи
- 19
- Реакції
- 1
- Бали
- 6
1. Нікнейм гравця: Тимофій Тарновський
2. Особистий нікнейм: Роман Братський
3. Клан порушника: SAMURAI
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Champions
5. Суть скарги: Я стояв на риболовлі, ловив рибу, підійшов даний гравець та запропонував мені вудку 5 рівня та рюкзак на 100кг за 800.000, на що я погодився. Після цього він надав свою картку, на яку я закинув гроші ( на скріні видно карту яку він дав, та те що він підтвердив що гроші прийшли.) Потім він сказав що зараз зніме рюкзак, та просто вийшов з гри. Прошу наказати даного гравця та повернути кошти у розмірі 800.000 ігрової валюти ( при потребі можу надати скріншот що гроші дійсно списались).
6. Докази (скріншот/відео): 7. Дата порушення: 09.11.2024
2. Особистий нікнейм: Роман Братський
3. Клан порушника: SAMURAI
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Champions
5. Суть скарги: Я стояв на риболовлі, ловив рибу, підійшов даний гравець та запропонував мені вудку 5 рівня та рюкзак на 100кг за 800.000, на що я погодився. Після цього він надав свою картку, на яку я закинув гроші ( на скріні видно карту яку він дав, та те що він підтвердив що гроші прийшли.) Потім він сказав що зараз зніме рюкзак, та просто вийшов з гри. Прошу наказати даного гравця та повернути кошти у розмірі 800.000 ігрової валюти ( при потребі можу надати скріншот що гроші дійсно списались).
6. Докази (скріншот/відео): 7. Дата порушення: 09.11.2024