- Реєстрування
- 11 Кві 2025
- Дописи
- 996
- Реакції
- 495
- Бали
- 68
Ваш нікнейм: Богдан Астафєв
Нікнейм порушника: Тимофій Чернов [231853]
Назва організації порушника: НПУ
Суть скарги:
Я малював графіті. У цей момент до мене під’їхав співробітник НПУ. Я сів у транспортний засіб, після чого деякий час він просто стояв без будь-яких дій. Коли я почав рух, співробітник без жодних попереджень відкрив по мені вогонь. При цьому він не представився та не показав посвідчення, а також не висував жодних законних вимог. В цей час він пошкодив мій транспорт, та зніс мені ХП.
Навіть якщо його метою була зупинка транспорту, він мав діяти відповідно до правил (наприклад, стріляти по колесах), чого зроблено не було. Після цього я виїхав на дорогу, однак співробітник знову відкрив вогонь, вже перебуваючи в автомобілі, хоча жодної погоні на той момент не було. Надалі він не здійснював переслідування, а просто припинив дії та поїхав у невідомому напрямку, попередньо пробивши мені колесо та знову завдавши шкоди.
Вважаю дії співробітника грубим порушенням статуту.
6) Кожен співробітник поліції зобов'язаний знати й дотримуватися всіх правил, законів поліції та правил сервера. (Не дотримувався правил сервера, а саме:
Нікнейм порушника: Тимофій Чернов [231853]
Назва організації порушника: НПУ
Суть скарги:
Я малював графіті. У цей момент до мене під’їхав співробітник НПУ. Я сів у транспортний засіб, після чого деякий час він просто стояв без будь-яких дій. Коли я почав рух, співробітник без жодних попереджень відкрив по мені вогонь. При цьому він не представився та не показав посвідчення, а також не висував жодних законних вимог. В цей час він пошкодив мій транспорт, та зніс мені ХП.
Навіть якщо його метою була зупинка транспорту, він мав діяти відповідно до правил (наприклад, стріляти по колесах), чого зроблено не було. Після цього я виїхав на дорогу, однак співробітник знову відкрив вогонь, вже перебуваючи в автомобілі, хоча жодної погоні на той момент не було. Надалі він не здійснював переслідування, а просто припинив дії та поїхав у невідомому напрямку, попередньо пробивши мені колесо та знову завдавши шкоди.
Вважаю дії співробітника грубим порушенням статуту.
6) Кожен співробітник поліції зобов'язаний знати й дотримуватися всіх правил, законів поліції та правил сервера. (Не дотримувався правил сервера, а саме:
6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. | Деморган 30-120 хвилин, при масових порушеннях Варн (на розсуд адміністратора)
Виняток: якщо гравець по якому ведеться вогонь перебуває у транспорті або ведеться погоня тощо.
Приклад: якщо відбулась перестрілка і гравці перебувають за межами авто, для прийняття в ній участі - потрібно покинути авто.
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням. )
16) Співробітнику поліції забороняється їздити на особистому транспортному засобі. (В розділі НПУ | Реєстрація Особистого Т/З вказана таблиця, в якій можна переглянути заявки, там подана заявка від цього працівника лише автомобілів - Porsche Cayenne 2009 з номерами - IA6138OB та другого автомобіля - Mercedes-Benz G65 з номерами - AK9999CH. Хоча як можна побачити на фото, номери на його транспорту були KING, тобто такий автомобіль зареєстрований не був.)
Примітка: Дозволяється використовувати ОТЗ у зв'язку з проведенням розвідки підрозділами (КОРД, ДКР). (Данний працівник НПУ є Н-НАВС, тобто ця примітка не підходить.)
Примітка: Дозволяється використовувати ОТЗ лише у випадках технічних або системних несправностей (наприклад, вигрузка авто). Використання ОТЗ допускається виключно для прибуття до ГУ НПУ. (Ця примітка теж не підходить, так як працівник після того як я від нього поїхав, почав їхати за мною, а потім через деякий час я його бачив як він катався в іншому місці. При потребі надам докази.)
22) Забороняється спрямовувати зброю у бік людей, якщо немає підстав для її застосування. (Почав наносити мені шкоду, хоча мав право лише стріляти по колесам.)
29) Працівнику забороняється порушувати правила UKRAINE GTA (Порушив правила 6.1 + 6.50 Ukraine GTA.)
Доказ порушення (скриншот/відео): Докази №1 | Докази №2
Дата порушення: 08.04.2026