Відмовлено Тоні Хоффман | Масс. блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
28
Реакції
15
Бали
6
1. Нікнейм адміністратора: Тоні Хоффман
2. Ваш ігровий нікнейм: Максим Зеленський
3. Суть скарги: Ну я не здивований, але можна ж було хоча б показати де я вводив в оману адміністрацію? Який мені в цьому сенс? Доречі сьогодні говорив з Давідом Моррісом, він сказав, що видав бан за те, чого немає в правилах, "Але це максимально близько!", тобто видали бан за порушення, якого я не робив. Потім зробив ще геніальніше, дав перебан на 24 днів, ого, зменшим на 0 днів покарання видане нізащо, адже 3 дні я вже відсидів)... Здається ніби проект не нубо рп, але тут адміністрація блатить одне одного. Можливо скоро почнете продавати адмінки? Або можливо нарешті надасте докази мого порушення? Адже ви просто говорите на словах. Я навіть розписувати не хочу, сьогодні поспорив з другом, що відповідь буде приблизно така " Побачив докази, покарання видано вірно! Відбувайте термін.", майже слово в слово вгадав) Адміністрація максимально закрита, на деяких нубо рп кращі відповіді. Не очікував від такого проекту таке. Якщо я правильно зрозумів, то ви десь побачили введення в оману у скарзі на СБУ, а потім відповідній, так поясніть де? Я писав що ми їх ДБшили, тоді де введення в оману? Давід Морріс видає покарання якого не існує. Тобто, я покараний за слова "У мужлан нет прав", сказані в гумористичному контексті, при тому, що я сам мужик. Так от, питання, чому мене покарали за расизм, якого не було, і не по нормі, а також, де я вводив в оману адміністрацію?
4. Особисті докази(Скріншот/відео):GG
5. Дата походження: 09.05.2023

Останнє редагування:

Mitsuko

Козак
Реєстрування
22 Кві 2023
Дописи
9
Реакції
7
Бали
3
Я рахую блат є, чому адмін мутить мене та інших людей за Продам назва машини 200к, або Продам машину назва машини ціна 200к сток я на бу, а людей КУПЛЮ КРУЗАК, хто продасть машину, куплю мерс мінімал 2, та людей не кікають а садять в ДеМорган на 1 хв за Афк

Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
28
Реакції
15
Бали
6
Я рахую блат є, чому адмін мутить мене та інших людей за Продам назва машини 200к, або Продам машину назва машини ціна 200к сток я на бу, а людей КУПЛЮ КРУЗАК, хто продасть машину, куплю мерс мінімал 2, та людей не кікають а садять в ДеМорган на 1 хв за Афк
Блат завжди є, але в такій кількості, на такому проекті, це дивно

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Читайте будь ласка правила в наступний раз і у Вас не буде виникати таких елементарних питань :)

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Ви написали скаргу на СБУ тик і обрізали всі важливі докази, а на своєму відео вели себе наче нічого і не знаєте але Вам не дуже пощастило тому що у працівників СБУ був теж відеозапис який вони опублікували на форумі у вигляді скарги тик і тут виходить просто BINGO вся картинка співпадає і фрагменти які Ви спеціально обрізали попадають на ті кадри.

Alexandr Volk

Гість
Вже давав відповідь у подібній скарзі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі