Схвалено Тільки Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Вальчук

Президент
Реєстрування
4 Тра 2025
Дописи
130
Реакції
93
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
  2. Особистий нікнейм: Андрій Борисович
  3. Суть скарги: Вітаю

Адміністратор Василь Перегінець видав мені покарання Тиць..
    Я вважаю його недоцільним, оскільки воно не відповідає фактичним обставинам інциденту.

На відео (Тиць — клікабельно) чітко видно, що автомобіль зупинився під час пострілів. Вогонь вівся вже тоді, коли машина стояла, а не тоді, коли я їхав.
    Отже, покарання було накладено без достатніх підстав.

4. Хочу зазначити, що вперше стикнувся з такою ситуацією. Адже коли працівники НПУ виїжджають у патруль, пасажир має право вести вогонь у відповідьабо стріляти по колесах зловмисника.

На наданому відео чітко видно, що автомобіль під час стрільби був зупинений, а вогонь вівся вже з нерухомої машини. Це підтверджує, що покарання було винесене без достатніх підстав.

5. 📂 Докази
    • Відео: Тиць (клікабельно)
    • Таймкод: 00.08–00.15 (момент зупинки авто та стрільби)

6. ⚠️ Додатково​

Це вже не перший випадок, коли я стикаюся з подібною ситуацією з боку цього адміністратора. Прошу адміністрацію серверу звернути увагу на цей інцидент, об’єктивно переглянути докази й надати відповідь.

7. Хочу зазначити, що вперше стикнувся з такою ситуацією. Адже коли працівники НПУ виїжджають у патруль, пасажир має право вести вогонь у відповідьабо стріляти по колесах зловмисника.

На наданому відео чітко видно, що автомобіль під час стрільби був зупинений, а вогонь вівся вже з нерухомої машини. Це підтверджує, що покарання було винесене без достатніх підстав.

Якщо існує пряма загроза моєму життю чи здоров’ю, я для початку маю вийти з автомобіля, оцінити ситуацію, і лише після цього — при необхідності — застосовувати зброю.

8. 📝 Прошу​

1. Переглянути відео у вказаних таймкодах.
    2. Скасувати покарання як помилкове.
    3. Провести перевірку дій адміністратора Василя Перегінця, аби уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Надав Вище.
5. Дата походження:25.09.2025

Останнє редагування:

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Вам буде видана компенсація за видачу недоцільного покарання. Також, з адміністратором було проведено бесіду стосовно коретного розгляду скарг задля уникнення подібних ситуацій в майбутньому.

|СХВАЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі