Розглянуто Тіма Кизима//Невірно видане покарання, некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
102
Реакції
104
Бали
48
1. Нікнейм адміністратора: Тіма Кизима
2. Особистий нікнейм: Дімочка Мілфхантер
3. Суть скарги: Мене забанили на 6000 днів за "чіти", яких насправді не було. Почну з того, що адміністратор некомпетентно розглянув скаргу (посилання на скаргу), тому що фрапс йде більше 2 хвилин, а тайм-кодів немає. Вже по цій причині адміністратор мав відхилити скаргу, але цього не відбулось, та скарга була розглянута. Мені було видано покарання за "використання стороннього ПЗ", а саме біг в кайданках. Що не є використанням стороннього ПЗ, а просто є багом. Який я зараз розпишу: Громадянина мають взяти в кайданки, або просто вдарити тайзером, та після цього розстріляти, та в лікарні він спавниться вже в кайданках. Також, на фрапсі чітко видно, що він є ОБРІЗАНИМ, значить там було порушення від ДКВС. А саме, я роз'ясню всю ситуацію: ДКВС вдарили мене тайзером, та взяли в кайданки, після чого я попросив мене розстріляти інших людей, щоб мене не повели в КПЗ, та це й сталось. Як висновок: я заспавнився в МОЗ вже в кайданках, але через обрізаний фрапс всього цього моменту видно не було. Також перед обрізанням фрапсу видно, як я почав битись, тобто відповідно за це мене й затримали
4. Доказ видачі покарання: тик
5. Дата походження: 07.05.24

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,331
Реакції
663
Бали
213
Вітаю.
Покарання буде перевидано, ось по цьому пукту
( Багоюз - /warn або /pban 1-10 )
Розглянуто!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі